skip to Main Content

Tekoäly ja data

Etsitkö yrityksellesi tapoja parantaa laatua ja lisätä tuottavuutta? Haluatko tehdä dataan perustuvia, entistä parempia päätöksiä ja muotoilla yrityksesi tulevaisuuden visioita? Me Atostekilla ymmärrämme, miten tekoäly ja datan hyödyntäminen voivat mullistaa liiketoimintasi prosesseja.

Varaa tapaaminen

55 %

organisaatioista hyödyntää jo
generatiivista tekoälyä 1

14 %:n

parannus työn
tuottavuuteen 2

Miksi hyödyntää tekoälyä ja dataa?

Hyödyntämällä tekoälyä varmistat, että yrityksesi pysyy kilpailukykyisenä nopeasti muuttuvassa maailmassa. Tekoälyn avulla voit optimoida yrityksesi prosesseja ja saavuttaa merkittäviä laatu- ja tuottavuusparannuksia, mikä on elintärkeää kasvun ja kehityksen kannalta.

Generatiivinen tekoäly kykenee muun muassa tuottamaan uutta sisältöä olemassa olevan datan pohjalta. Koneoppimisen avulla luokittelu taas keskittyy olemassa olevien tietojen analysointiin ja niiden luokitteluun ennalta määrättyihin ryhmiin.

Tekoälyllä voidaan ratkaista monenlaisia ongelmia eri toimialoilla. Tekoälyn avulla voidaan esimerkiksi automatisoida rutiinitehtäviä ja prosesseja teollisuudessa ja logistiikassa, mikä parantaa tehokkuutta ja vähentää kustannuksia. Lisäksi tekoäly pystyy käsittelemään suuria määriä dataa ja tarjoamaan arvokasta tietoa päätöksentekoa varten.

Ota askel kohti älykkäämpää liiketoimintaa

Olipa kyseessä sitten tekoälyn integrointi nykyisiin prosesseihin tai uuden tekoälypohjaisen tuotteen kehittäminen, olemme luotettava kumppani innovatiivisten ja turvallisten tekoälyratkaisujen toteuttamisessa. Autamme asiakkaitamme hyödyntämään dataa paremmin ja kehittämään älykkäitä sovelluksia, jotka käyttävät koneoppimista ja tekoälyä päätöksenteon tueksi.

Turvallisuus ja luottamus ovat toimintamme kulmakiviä. Tunnistamme tietoturvan ja tietosuojan merkityksen tekoälyprojekteissa ja olemme sitoutuneet varmistamaan, että ratkaisumme noudattavat korkeimpia standardeja. Asiakkaidemme luottamuksellisten aineistojen, kuten arkaluonteisten terveystietojen tai valmistavan teollisuuden kriittisten tietojen, käsittely tapahtuu aina huolellisesti ja säädösten mukaisesti.

Meillä on mahdollisuus käyttää myös omassa konesalissa toimivaa tekoälyä – paikallisen kielimallin avulla kaikkein luottamuksellisinta ja salassa pidettävää tietoa on mahdollista käsitellä turvallisesti.

Tunnemme ja hallitsemme muun muassa seuraavat teknologiat:

  • Microsoft Azure OpenAI
  • AWS AI Services
  • Google Cloud Platform AI

Suurista kielimalleista (large language models, LLM) tunnemme esimerkiksi seuraavat:

  • GPT
  • Gemini
  • Llama 3
  • Mixtral

Lue lisää aiheesta

Tuomas Fjällström

Myyntijohtaja
tuomas.fjallstrom@atostek.com
+358 45 171 2005

Ota yhteyttä

Viitteet

1. Gartner, lehdistötiedote 3.10.2023: Gartner Poll Finds 55% of Organizations are in Piloting or Production Mode with Generative AI
2. E. Brynjolfsson, D. Li & L. R. Raymond, marraskuu 2023: Generative AI at Work