skip to Main Content

Konsultointi ja koulutus

Oletko luomassa tai päivittämässä yrityksesi digistrategiaa? Suunnitteletko ison järjestelmän käyttöönottoa tai tarvitsetko apua toteutettavuuden arviointiin? Kun suunnittelet digijärjestelmiä tai -palveluita, kannattaa avuksi ottaa asiantunteva IT-konsultti.

Teemme tarvitsemasi esiselvitykset, suunnittelemme arkkitehtuurin ja autamme hankinnan läpiviennissä. Lisäksi kokeneet kouluttajamme parantavat yrityksesi kykyjä ja valmiuksia toimia oman liiketoimintasi kentällä.

Varaa tapaaminen

IT-konsultointi

IT-konsultoinnin avulla voit parantaa yrityksesi liiketoimintaprosesseja ja kilpailukykyä. Asiantuntijamme ovat motivoituneita tarjoamaan innovatiivisia ratkaisuja juuri sinun liiketoimintasi tarpeisiin. IT-konsulttimme määrittelevät, suunnittelevat ja ohjaavat toteutusta. Lisäksi he kilpailuttavat ja valvovat toimittajien työtä ja tilaajan etua.

Konsultointipalvelumme

Esiselvitys

Minimoi riskit, paranna päätöksentekoa ja varmista, että järjestelmä vastaa organisaatiosi tarpeisiin. Esiselvitysvaiheessa selvitämme hankkeesi nykytilan ja tavoitetilan. Teemme myös päätöksentekokelpoisen ehdotuksen, ja annamme arvion kustannuksista ja aikataulusta.

Vaatimusmäärittely

Miten ennakoida, että projektisi pysyy aikataulussa ja budjetissa? Vaatimusmäärittely pitää sisällään selvityksen järjestelmän vaatimuksista, jotta voit siirtyä hankintavaiheeseen tai ketterään kehitykseen.

Hankinnan läpivienti

Varmista hankinnan onnistunut läpivienti. Autamme sekä julkisia että yksityisiä organisaatioita hankkiman toteutuksen. Tunnemme hankintalain ja julkisten hankintojen kiemurat erityisen hyvin.

Arkkitehtuurisuunnittelu

Tavoitteena tehokas, skaalautuva, ylläpidettävä ja turvallinen järjestelmä? Suunnittelemme ja dokumentoimme puolestasi järjestelmäarkkitehtuurin. Kustannustehokkaalla ja yhdenmukaisella arkkitehtuurilla vältetään siiloutuneet järjestelmät ja ratkaisut.

Ohjelmistoprojektin hallinta ja valvonta

Etsitkö kokenutta kumppania ohjelmistoprojektisi hallintaan ja valvontaan? Toimimme projektissa oikeana kätenäsi. Kommunikoimme tekniset yksityiskohdat toimittajan kanssa ja välitämme liiketoiminnan näkökulman selkeästi ja ymmärrettävästi.

Koulutukset

Tarjoamme tarpeisiisi räätälöityjä kouluksia, hallitsemme erinomaisesti muun muassa lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehityksen ja konenäön sovellukset. Lisäksi järjestämme koulutuksia esimerkiksi Rust-ohjelmoinnista. Tässä esimerkkejä aiemmin järjestämistämme koulutuksista:

  • Rust-koulutus: Rust on noussut merkittäväksi ohjelmointikieleksi, ja se on saanut suosiota erityisesti monimutkaisten järjestelmäohjelmistojen kehityksessä. Rust-koulutus on suunnattu ohjelmistokehittäjille. Koulutuksessa perehdytään muun muassa Rust-ohjelmoinnin perusperiaatteisiin ja hyviin ohjelmistokäytäntöihin.
  • ROS 2 -koulutus: ROS 2 (Robot Operating System 2) on tärkeä avoimen lähdekoodin ohjelmistokehys, joka on suunniteltu erityisesti robotiikan sovelluksiin. Koulutuksen käytyään ohjelmistokehittäjät ymmärtävät ROS 2 -ohjelmistokehyksen perusperaatteet ja osaavat hyödyntää kehystä omissa sovelluksissaan.

Valikoidut referenssimme

Tuomas Fjällström

Myyntijohtaja
tuomas.fjallstrom@atostek.com
+358 45 171 2005

Ota yhteyttä