skip to Main Content

Ohjelmistokehitys

Etsitkö kumppania, joka ymmärtää ohjelmistojen merkityksen liiketoimintasi kannalta? Tarvitsetko ohjelmistoratkaisua osaksi tuotettasi tai kenties sisäisiin prosesseihin, laadunvarmistukseen tai tuotantoon? Me kehitämme ohjelmistoja, jotka vastaavat vaatimuksiasi ja vievät liiketoimintasi uudelle tasolle.

Varaa tapaaminen

Avainluvut

9,1/10

Asiakkaamme suosittelevat Atostekia huippuarvosanalla 9,1/10.

95 %

asiakkaistamme kertoo, että ymmärrämme heidän tarpeensa hyvin.

95 %

asiakkaistamme sanoo, että olemme hyviä pitämään lupauksemme.

Ratkaisemme ongelmasi ohjelmistojen avulla

Emme pelkästään koodaa, vaan pyrimme ymmärtämään syvällisesti yrityksesi tarpeita – haluamme tuottaa lisäarvoa liiketoiminnallesi ohjelmistojen avulla. Palvelumme kattaa koko ohjelmistokehityksen elinkaaren. Voit kääntyä puoleemme, mikäli etsit joustavaa ja luotettavaa kumppania esimerkiksi palvelumuotoiluun, projektinhallintaan, tekniseen suunnitteluun tai IT-konsultointiin. Kehittämämme sovellukset ja ratkaisut ovat turvallisia ja vaatimustenmukaisia.

Asiantuntijamme ovat korkeasti koulutettuja, useimmilla heistä on maisterin- tai tohtorintutkinto sekä vahva tausta ohjelmistotekniikassa. Sovellamme ongelmanratkaisussa tieteellistä tutkimusta ja akateemista lähestymistapaa.

Valikoidut referenssimme

Haluamme rakentaa pitkäaikaisia kumppanuuksia asiakkaidemme kanssa ja uskomme, että avoin viestintä ja yhteistyö ovat avaimia onnistuneelle ohjelmistokehitysprojektille. Ohjelmistoratkaisujemme avulla asiakkaamme ovat pystyneet selviytymään monimutkaisista haasteista.

Valitse Atostek

Sinun haasteesi on meidän haasteemme

“Suurin haasteemme oli videodatan suoratoisto. Laitteiston olisi pitänyt mahdollistaa suoratoisto, mutta se ei kuitenkaan toiminut. Uudistimme koko prosessin Atostekin avulla, ja he ratkaisivat ongelmamme hyvin innovatiivisesti ohjelmistolla.”

– Taito Alahautala, Cavitar

Nopea toimitus, toimiva prosessi

“Entisenä ohjelmistokehittäjänä olin vaikuttunut Atostekin kyvystä tehdä uusia julkaisuja ketterästi ja nopeasti, huolimatta siitä, että noudatettiin tiukkaa julkaisu- ja testausprosessia.”

– Sami Krank, NordLab

Ajattelemme laatikon ulkopuolelta

”Atostek auttoi meitä tunnistamaan merkittäviä kehittämiskohteita ja laati erinomaisen suunnitelman ja dokumentaation toimeenpanon tueksi. Odotamme saavamme virtaviivaistettua toimintaa, optimoitua läpimenoaikaa ja kustannuksia sekä otettua käyttöön huippumoderneja sisälogistiikan ratkaisuja.”

– Janne Nieminen, ABB

ISO-sertifiointi

Meille on myönnetty projektinhallinnan ISO 9001 -sertifikaatti sekä lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen ISO 13485 -sertifikaatti, joka koskee asiakkaille tehtävää lääkinnällisten ohjelmistojen kehitystyötä. Annamme takuun, että teemme työmme regulaation vaatimusten mukaisesti.

Tekoäly ja data

Etsitkö yrityksellesi tapoja parantaa laatua ja lisätä tuottavuutta? Haluatko tehdä dataan perustuvia, entistä parempia päätöksiä ja muotoilla yrityksesi tulevaisuuden visioita? Me Atostekilla ymmärrämme, miten tekoäly ja datan hyödyntäminen voivat mullistaa liiketoimintasi prosesseja.

Lue lisää

Pilvipalveluiden hallinta

Pilvipalvelut ovat tehokas tapa varmistaa, että yrityksesi sovellukset ja palvelut ovat helposti saavutettavissa, turvallisia ja skaalautuvia. Hallitsemme esimerkiksi vaativampien sovellusten kehityksen ja ylläpidon julkisilla pilvialustoilla kuten Amazon AWS tai Microsoft Azure.

Lue lisää

Palvelumuotoilu

Haluatko erottautua kilpailijoistasi ja tarjota sekä ainutlaatuisia että käyttäjäkeskeisiä ratkaisuja? Atostekin palvelumuotoilun avulla ohjelmistot ja toimintatavat voidaan suunnitella kuhunkin kontekstiin ja tilanteeseen sopivaksi, jolloin varmistetaan palvelun käyttäjän tyytyväisyys sekä liiketoiminnan kannattavuus.

Lue lisää

Käyttäjäkokemuksen suunnittelu

Käytettävyys ja käyttökokemus ovat tärkeä osa hyvää ja toimivaa ohjelmistoa. Atostek tarjoaa monipuolisen valikoiman menetelmiä käyttäjäkokemuksen arvioitiin ja suunnitteluun.

Lue lisää

Tuomas Fjällström

Myyntijohtaja
tuomas.fjallstrom@atostek.com
+358 45 171 2005

Ota yhteyttä