skip to Main Content

PALVELUT

Asiakaslähtöistä ohjelmistokehitystä

Meillä ohjelmistokehitys lähtee aina asiakkaan tarpeesta. Tärkeintä on ymmärtää, mitä asiakas todella haluaa kehitettävällä ohjelmistolla saavuttaa ja miten sitä halutaan käyttää.

Suunnittelemme tietojärjestelmiä ja teemme ohjelmistoja. Meillä on ohjelmistokehityksestä kohta kahdenkymmenen vuoden kokemus, ja sinä aikana olemme tehneet mm. hammaslääkäreiden kuvantamisohjelmiston, PET-keskuksille räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän, automaattisten koneparvien reitityksen, trukkien huolto-ohjelmiston, sähköisen lääkemääräyksen pilvipalvelun, tienpinnan vaurioita täyttä vauhtia ajettaessa kameran avulla tunnistavan ohjelmiston sekä kymmeniä muita suuria ja pieniä ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä.

Kumppanisi ratkaisun suunnittelussa

Olemme kumppanisi ongelmasi ratkaisussa alusta loppuun. Lähdemme hankkeesi tavoitteista, teemme tarvittaessa feasibility studyn tai proton, toteutamme järjestelmän aikataulussa ja budjetissa sekä varmistamme käyttöönoton onnistumisen. Atostekilta ohjelmistosuunnittelupalvelua ostaessasi saat käyttöösi aina koko Atostekin osaamisen.

Poikkitieteellistä osaamista

Ohjelmistosuunnittelijamme ovat korkeakoulutettuja, poikkitieteellisiä käytännön osaajia. Meillä ei jaotella väkeä frontend- ja backend-koodareihin tai tietyn ohjelmointikielen käyttäjiin, vaan kaikkien osaamista kehitetään laaja-alaisesti.

Tuemme ohjelmistosuunnittelijoitamme itsensä kehittämisessä ja erikoistumisessa: jotkut ovat erityisen kokeneita käyttöliittymäsuunnittelussa, toiset terveydenhuollon järjestelmissä, kolmannet teollisuuden tuotekehityksessä. Meillä jokaisen kokeneen suunnittelijan vahvuutena on laaja-alainen osaaminen yhdistettynä yhteen tai muutamaan erikoistumisalueeseen.

Vaativa algoritmisuunnittelu

Tuotekehitysprojekteissa roolimme on usein laajempi kuin pelkän ohjelmiston toteuttaminen. Meillä on osaamista vaativan algoritmisuunnittelun, signaalinkäsittelyn ja konenäön lisäksi muista insinööritieteistä, joita sovelluksissa tarvitaan. Esimerkiksi fysikaalisten ilmiöiden mallinnus ohjelmistoon on usein tarpeen uraauurtavissa robotiikkasovelluksissa.

Taidamme myös monenlaiset tieteelliseen laskentaan, mallinnukseen ja analytiikkaan pohjautuvat toimeksiannot. Olemme toteuttaneet ratkaisuja, joita on alunperin väitetty mahdottomiksi. Olemme onnistuneet toimeksiannoissa, joissa muut ovat epäonnistuneet. Oli kyse sitten reaaliaikalaskennan optimoinnista tai big datan murskauksesta, tarjoamme osaamisemme käyttöösi.

Haluatko kuulla lisää ohjelmistokehityksen palveluistamme?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!