skip to Main Content

Pilvipalveluiden hallinta

Pilvipalvelut ovat tehokas tapa varmistaa, että yrityksesi sovellukset ja palvelut ovat helposti saavutettavissa, turvallisia ja skaalautuvia. Hallitsemme esimerkiksi vaativampien sovellusten kehityksen ja ylläpidon julkisilla pilvialustoilla kuten Amazon AWS tai Microsoft Azure.

Varaa tapaaminen

Ymmärrämme, että jokainen yritys on ainutlaatuinen, ja siksi tarjoamme myös hybridiratkaisuja. Ne yhdistävät pilvipalvelut ja paikan päällä (on premises) olevat palvelut saumattomasti, mahdollistaen parhaan mahdollisen integraation ja joustavuuden liiketoimintasi tarpeisiin.

Olemme toteuttaneet useille asiakkaillemme julkisiin pilvialustoihin perustuvia sovelluksia ja ratkaisuja.

Kun etsit kumppania, joka ymmärtää pilvipalveluiden monimuotoisuuden ja osaa soveltaa niitä parhaalla mahdollisella tavalla, Atostek on valintasi. Ota yhteyttä, niin keskustellaan, kuinka voimme tukea yrityksesi kasvua pilvipalveluiden avulla.

Tunnemme ja hallitsemme muun muassa seuraavat teknologiat:

  • Microsoft Azure OpenAI
  • AWS AI Services
  • Google Cloud Platform AI

Lue lisää

Nerokas palvelu aivotoiminnan seurantaan – Atostek toteutti pilvipalvelun ISO 13485 -laatujärjestelmää hyödyntäen

Nerokas palvelu aivotoiminnan seurantaan – Atostek toteutti pilvipalvelun ISO 13485 -laatujärjestelmää hyödyntäen

Myndspanin kehittämä palvelu mahdollistaa aivovammojen tai muiden aivotoimintaan vaikuttavien sairauksien tieteellisen todistamisen. Atostek kehitti ratkaisun tueksi pilvipalvelun ISO 13485 -standardoitua laatujärjestelmää hyödyntäen.

EKG-rannekkeesta apua rytmihäiriöpotilaille – Atostek mukana kehittämässä analyysiohjelmistoa

EKG-rannekkeesta apua rytmihäiriöpotilaille – Atostek mukana kehittämässä analyysiohjelmistoa

Eteisvärinän oireiden löytäminen varhaisessa vaiheessa on tärkeää. PulseOnin kehittämä monitorointijärjestelmä mittaa ja analysoi rytmihäiriöpotilaiden sykevälien vaihtelua. Atostek oli mukana kehittämässä lääkäreiden käyttöön suunniteltua ohjelmistoa, jonka kehittäminen edellytti ISO 13485 -sertifikaattia.

Tuomas Fjällström

Myyntijohtaja
tuomas.fjallstrom@atostek.com
+358 45 171 2005

Ota yhteyttä