skip to Main Content

Lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehitys

Tarjoamme lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehityksen palveluita. Meille on myönnetty lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen ISO 13485 -sertifikaatti, joka koskee asiakkaille tehtävää lääkinnällisten ohjelmistojen kehitystyötä.

Autonomiset koneet ja kulkuneuvot

Atostekilla on vuosien kokemus ja huippuluokan referenssit liikkuvien koneiden ja koneryhmien ohjaamisen ohjelmistokehityksestä. Olemme yhdessä tunnettujen asiakkaidemme kanssa kehittäneet sekä koneiden omia onboard-ohjelmistoja että koneryhmien ja -parvien optimoitua yhteistyötä koordinoivia algoritmeja ja palvelinohjelmistoja.

Ohjelmistosuunnittelu

Laadukas ohjelmistosuunnittelu on paljon muutakin kuin tietyn kielen tai välineen kokemusta. Se on ammattitaitoista projektinhallintaa, toimialan tuntemusta ja kykyä perehtyä uusiin sovellusalueisiin, sinnikkyyttä, ongelmanratkaisukykyä, unohtamatta halua palvella ja kuunnella asiakasta.

Meiltä ei mene sormi suuhun, vaikka koodauksen lisäksi pitäisi pyöritellä vaikeita fysikaalisen maailman mallinnukseen liittyviä yhtälöitä.

Palvelumuotoilu

Atostek ei suunnittele pelkästään ohjelmistoja, vaan usein työ alkaa palvelun muotoilusta. Ohjelmisto on osa palvelukokonaisuutta, jossa keskiössä ovat sekä käyttäjät että palvelun liiketoimintatavoitteet.

Käyttäjäkokemuksen  suunnittelu

Käytettävyys ja käyttökokemus ovat tärkeä osa hyvää ja toimivaa ohjelmistoa. Atostek tarjoaa monipuolisen valikoiman menetelmiä käyttäjäkokemuksen arviointiin ja suunnitteluun.

IT-rakennuttaminen ja -konsultointi

Tietojärjestelmähankkeet voivat olla raskaita ja vaikeita. IT-rakennuttajakonsulttipalvelumme helpottaa kuitenkin tietojärjestelmähankkeen läpivientiä ketterästi ja kustannustehokkaasti. Tunnemme julkisen sektorin tietojärjestelmät, hankintalain kiemurat sekä taidamme myös kokonaisarkkitehtuurimenetelmät.

LUE LISÄÄ

Konenäkösovellukset

Nykyaikainen konenäkötekniikka mahdollistaa huimia sovelluksia. Atostek on menestyksekkäästi suunnitellut ja toteuttanut lukuisia konenäköratkaisuja esimerkiksi automaattiseen laadunvalvontaan, vauriotunnistukseen ja kameraohjattuun paikantamiseen.

Pilvipalvelut

Ohjelmistot ja palvelut toimivat nykyään yhä useammin pilvessä. Atostek tarjoaa osaamisen ja ratkaisut julkiseen, yksityiseen ja hybridipilveen.

LUE LISÄÄ

Terveysdatan toissijainen käyttö

Lääketiede tuottaa arvokasta dataa, jota hyödyntämällä voidaan parantaa ihmisten elämänlaatua ja pidentää elinikää. Suomessa laki sosiaali- ja terveystietojen toissijaisesta käytöstä sallii Kanta-tiedon toisiokäytön tutkimustarkoituksessa.

LUE LISÄÄ

Lue myös
asiakastarinoitamme!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?