skip to Main Content

Lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehitys

Tarjoamme lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehityksen palveluita. Meille on myönnetty lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen ISO 13485 -sertifikaatti, joka koskee asiakkaille tehtävää lääkinnällisten ohjelmistojen kehitystyötä.

Lue lisää

Autonomiset koneet

Toteutamme korkealaatuisia autonomisten koneiden ohjelmistoratkaisuja sekä erikoisohjelmistoja, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa liikkuvien koneiden onboard-ohjelmistot, koneryhmien ohjaus ja älykkäät huolto-ohjelmistot.

Lue lisää

Ohjelmistosuunnittelu

Laadukas ohjelmistosuunnittelu on paljon muutakin kuin tietyn kielen tai välineen kokemusta. Se on ammattitaitoista projektinhallintaa, toimialan tuntemusta ja kykyä perehtyä uusiin sovellusalueisiin, sinnikkyyttä, ongelmanratkaisukykyä, unohtamatta halua palvella ja kuunnella asiakasta.

Meiltä ei mene sormi suuhun, vaikka koodauksen lisäksi pitäisi pyöritellä vaikeita fysikaalisen maailman mallinnukseen liittyviä yhtälöitä.

Ohjelmistosuunnittelu ja tuotekehitys

Palvelumuotoilu

Atostek ei suunnittele pelkästään ohjelmistoja, vaan usein työ alkaa palvelun muotoilusta. Ohjelmisto on osa palvelukokonaisuutta, jossa keskiössä ovat sekä käyttäjät että palvelun liiketoimintatavoitteet.

Lue lisää

Käyttäjäkokemuksen  suunnittelu

Käytettävyys ja käyttökokemus ovat tärkeä osa hyvää ja toimivaa ohjelmistoa. Atostek tarjoaa monipuolisen valikoiman menetelmiä käyttäjäkokemuksen arviointiin ja suunnitteluun.

Lue lisää

IT-rakennuttaminen ja -konsultointi

Tietojärjestelmähankkeet voivat olla raskaita ja vaikeita. IT-rakennuttajakonsulttipalvelumme helpottaa kuitenkin tietojärjestelmähankkeen läpivientiä ketterästi ja kustannustehokkaasti. Tunnemme julkisen sektorin tietojärjestelmät, hankintalain kiemurat sekä taidamme myös kokonaisarkkitehtuurimenetelmät.

LUE LISÄÄ

Konenäkösovellukset

Nykyaikainen konenäkötekniikka mahdollistaa huimia sovelluksia. Atostek on menestyksekkäästi suunnitellut ja toteuttanut lukuisia konenäköratkaisuja esimerkiksi automaattiseen laadunvalvontaan, vauriotunnistukseen ja kameraohjattuun paikantamiseen.

Lue lisää

Pilvipalvelut

Ohjelmistot ja palvelut toimivat nykyään yhä useammin pilvessä. Atostek tarjoaa osaamisen ja ratkaisut julkiseen, yksityiseen ja hybridipilveen.

Lue lisää

Terveysdatan toissijainen käyttö

Lääketiede tuottaa arvokasta dataa, jota hyödyntämällä voidaan parantaa ihmisten elämänlaatua ja pidentää elinikää. Suomessa laki sosiaali- ja terveystietojen toissijaisesta käytöstä sallii Kanta-tiedon toisiokäytön tutkimustarkoituksessa.

Lue myös
asiakastarinoitamme!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?