skip to Main Content

PALVELUT

Tekniikkariippumatonta ohjelmistokehitystä

Atostek tarjoaa luotettavaa kumppanuutta ja poikkitieteellistä osaamista erilaisiin pieniin ja suuriin it- ja ohjelmistohankkeisiin.

Ohjelmistosuunnittelu

Laadukas ohjelmistosuunnittelu on paljon muutakin kuin tietyn kielen tai välineen kokemusta. Se on ammattitaitoista projektinhallintaa, toimialan tuntemusta ja kykyä perehtyä uusiin sovellusalueisiin, sinnikkyyttä, ongelmanratkaisukykyä, unohtamatta halua palvella ja kuunnella asiakasta.

Meiltä ei mene sormi suuhun, vaikka koodauksen lisäksi pitäisi pyöritellä vaikeita fysikaalisen maailman mallinnukseen liittyviä yhtälöitä.

Palvelumuotoilu

Atostek ei suunnittele pelkästään ohjelmistoja, vaan usein työ alkaa palvelun muotoilusta. Ohjelmisto on osa palvelukokonaisuutta, jossa keskiössä ovat sekä käyttäjät että palvelun liiketoimintatavoitteet.

Käyttäjäkokemuksen  suunnittelu

Käytettävyys ja käyttökokemus ovat tärkeä osa hyvää ja toimivaa ohjelmistoa. Atostek tarjoaa monipuolisen valikoiman menetelmiä käyttäjäkokemuksen arvioitiin ja suunnitteluun.

IT-rakennuttaminen ja -konsultointi

Tietojärjestelmähankkeet voivat olla raskaita ja vaikeita. IT-rakennuttajakonsulttipalvelumme helpottaa kuitenkin tietojärjestelmähankkeen läpivientiä ketterästi ja kustannustehokkaasti. Tunnemme julkisen sektorin tietojärjestelmät, hankintalain kiemurat sekä taidamme myös kokonaisarkkitehtuurimenetelmät.

LUE LISÄÄ

Autonomiset koneet ja kulkuneuvot

Atostekilla on vuosien kokemus ja huippuluokan referenssit liikkuvien koneiden ja koneryhmien ohjaamisen ohjelmistokehityksestä. Olemme yhdessä tunnettujen asiakkaidemme kanssa kehittäneet sekä koneiden omia onboard-ohjelmistoja että koneryhmien ja -parvien optimoitua yhteistyötä koordinoivia algoritmeja ja palvelinohjelmistoja.

Lääketieteen ja terveydenhuollon ohjelmistot

Olemme terveydenhuollon tietojärjestelmien ja lääketieteellisten ohjelmistojen asiantuntijoita. Meille ovat tuttuja alan tuotteet, standardit ja tekniikat. Meiltä onnistuvat mm. integraatiot potilastietojärjestelmiin ja muihin sairaalan tietojärjestelmiin.

Atostekille on myönnetty ISO 13485 ja ISO 9001 -sertifikaatit.

Konenäkösovellukset

Nykyaikainen konenäkötekniikka mahdollistaa huimia sovelluksia. Atostek on menestyksekkäästi suunnitellut ja toteuttanut lukuisia konenäköratkaisuja esimerkiksi automaattiseen laadunvalvontaan, vauriotunnistukseen ja kameraohjattuun paikantamiseen.

Pilvipalvelut

Ohjelmistot ja palvelut toimivat nykyään yhä useammin pilvessä. Atostek tarjoaa osaamisen ja ratkaisut julkiseen, yksityiseen ja hybridipilveen.

LUE LISÄÄ

IT-saneeraus

IT-saneerauspalvelulla päivität tietojärjestelmäsi vastaamaan liiketoiminnan tavoitteita, oli se sitten toiminnan laajentaminen, kustannusten karsiminen tai ylläpidettävyyden, kapasiteetin tai tietoturvan parantaminen.

LUE LISÄÄ

Lue myös
asiakastarinoitamme!

Haluatko kuulla lisää palveluistamme?