skip to Main Content

PALVELUT

Lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehitys

Onko sinulla kehitteillä lääkinnällinen laite tai ohjelmisto, jonka haluat markkinoille sujuvasti ja laadusta tinkimättä?

Lääkinnällisen laitteen ohjelmistokehitys on tarkkaan säädeltyä aina suunnitteluvaiheesta valmiiseen ja hyväksyttyyn ohjelmistoon asti. Tärkeässä roolissa koko prosessin ajan ovat alan laatuvaatimusten tuntemus ja huolellinen toiminta, jotta ihmisten terveys ja turvallisuus voidaan varmistaa. Valitse siis ohjelmistokehityksen kumppanisi huolella.

Takuu

Tarjoamme lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehityksen palveluita. Meille on myönnetty lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen ISO 13485 -sertifikaatti, joka koskee asiakkaille tehtävää lääkinnällisten ohjelmistojen kehitystyötä. Annamme takuun, että teemme työmme regulaation vaatimusten mukaisesti.

Regulaatiot

EU Medical Device Regulation (EU MDR) – CE marking
US FDA Medical Device Regulation

Standardit

ISO 13485 – Quality Management
IEC 62304 – Sofware Lifecycle
ISO 14971 – Risk Management
IEC 62366 – Usability

Referenssejämme

Olemme tehneet esimerkiksi PET-keskuksen toiminnanohjausjärjestelmän, hammaslääketieteellisen röntgenkuvantamisohjelmiston sekä softaa monenlaisiin lääketieteellisiin laitteisiin. Asiakkaitamme ovat muun muassa Revenio, Novasano, Nexstim sekä Palodex Group.

Ohjelmistokehityksen lisäksi tarjoamme esimerkiksi konsultaatiopalveluita sekä käyttäjäkokemuksen suunnittelua.

Teknologia: integraatiot ja alustaratkaisut

Tiedon saumaton kulku on lääketieteen alalla erityisen tärkeää. Me varmistamme, että käyttämäsi järjestelmät sopivat yhteen ja toteutamme tarvittavat ratkaisut. Tunnemme tiedonsiirron standardit ja tekniikat kuten HL7 CDA R2, FHIR, DICOM, XDS.

Skaalautuva tuotantoympäristö voidaan toteuttaa esimerkiksi julkisten pilvialustojen avulla. Olemme toteuttaneet useille asiakkaillemme pilvialustoihin perustuvia sovelluksia ja ratkaisuja. Eniten käyttämämme alustat ovat Microsoft Azure ja Amazon AWS.

Lisää aiheesta

Lääkinnällisten laitteiden ohjelmistokehitys eroaa monilta osin muusta ohjelmistokehityksestä. Lue lisää aiheesta: Miten lääkinnällisen laitteen ohjelmistokehitys eroaa muusta ohjelmistokehityksestä?

Myös käytettävyys on erityisen tärkeää silloin, kun kyseessä on ihmisen terveys. Lue lisää: Lääkinnällisten laitteiden käytettävyyssuunnittelu

Haluatko kuulla lisää lääketieteen ohjelmisto-osaamisestamme? Ota yhteyttä!