skip to Main Content

Atostek ID

Atostek ID -kortinlukijaohjelmiston avulla voit tunnistautua vahvasti ja allekirjoittaa asiakirjoja. Voit käyttää ratkaisua työpöytäsovelluksella, mobiilisti tai kirjastona. Atostek ID on turvallinen ja helppokäyttöinen ohjelmisto.

Varaa tapaaminen

Atostek ID
– tunnistaudu vahvasti, allekirjoita digitaalisesti

Kortinlukijaohjelmisto toimii yhdessä digitaalisella varmenteella varustetun älykortin kanssa. Älykortit tarjoavat korkean tason tietoturvaa, tietojen salauksen ja vahvan tunnistautumisen. Niiden avulla henkilötiedot pysyvät suojattuna ja salauksen murtamisen riski on häviävän pieni.

Atostek ID -kortinlukijaohjelmisto voidaan räätälöidä ja sovittaa osaksi organisaatiosi kokonaisratkaisua. Voit käyttää ratkaisua työpöytäsovelluksella, mobiilisti tai kirjastona. Mobiilisovellus laajentaa älykorttien toimintamahdollisuuksia, sillä voit tunnistautua paikkariippumattomasti milloin ja mistä vain. Atostek ID voidaan myös integroida kirjastona mihin tahansa järjestelmään eikä erillistä sovellusta tarvita.

DVV:n virallinen kortinlukijaohjelmisto

Atostek ID on Digi- ja väestötietoviraston (DVV) valitsema virallinen kortinlukijaohjelmisto ja mobiilisovellus. Atostek ID -kortinlukijaohjelmiston avulla sosiaali- ja terveydenhuollon ammattilaiset, muiden toimialojen virkahenkilöt sekä kansalaiset voivat tunnistautua vahvasti ja allekirjoittaa asiakirjoja.

Atostek ID:n työpöytäversio tulee saataville DVV:n kautta ammattikorttien käyttäjille vuoden 2024 aikana. Voit lukea tulevista muutoksista lisää täältä.

Helppokäyttöinen ja selkeä ohjelmisto

Atostek ID -ohjelmistolle on tarjolla kattavat ja selkeät asennus- ja käyttöohjeet käytön helpottamiseksi. Ohjelmisto tarjoaa tuen useille käyttöjärjestelmille, rajapinnoille ja korttityypeille. Atostek ID on entiseltä nimeltään ERA SmartCard.

Kaikki ominaisuudet ja palvelut eivät ole saatavilla DVV:n kautta – mikäli kiinnostuit lisäominaisuuksista, kysy lisää asiantuntijaltamme!

Lue lisää aiheesta

Joona Peni

Ratkaisumyyjä
joona.peni@atostek.com
+358 44 9012 409

Ota yhteyttä