skip to Main Content

REKRY

Hae meille töihin Tampereelle, Espooseen tai Jyväskylään!

Meillä ei tarvitse olla supersankari tai ninja muuttaakseen maailmaa. Algoritmimme mahdollistivat täysautomaattisen konttisataman. Tuottamamme tietojärjestelmä puolitti syöpäpotilaiden PET-kuvausten läpimenoajat Turussa. Haluatko sinä olla muuttamassa maailmaa kanssamme?

Atostekilla on tarjolla mielenkiintoisia projekteja, joissa pääset haastamaan itsesi ja kehittymään. Työllistämme jo 100 ohjelmistosuunnittelun asiantuntijaa, joille kaikille on yhteistä kyky määritellä, suunnitella ja toteuttaa; yksin ei töitä tarvitse tehdä, vaan tukena on aina tiimi.

Emme vaadi vuosien työkokemusta emmekä tiettyjen tekniikoiden tuntemusta, vaan uskomme, että pätevä ohjelmistosuunnittelija selviytyy riittävän perehdyttämisen jälkeen tekniikasta kuin tekniikasta.

atostek

Ohjelmistotalo, jossa osataan myös ohjelmoida.

Avoimet työpaikat

Tällaista on olla meillä töissä

Tarjoamme työntekijöillemme

Ja lisäksi opiskelijoille:

Lue lisää rekryaiheisia uutisiamme

Vaikket löytänyt etsimääsi… hae meille!

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita joukkoomme sopivista osaajista. Mikäli olet kiinnostunut meistä työnantajana niin lähetä hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen opintorekisteriotteesi osoitteeseen rekry@atostek.com. Vaikka sivuilla esitetyt profiilit eivät täysin täsmäisi, kannattaa silti laittaa hakemus jos osaamisesi liippaa läheltä.

Lisätietoja Atostekista ja tehtävistä saat Tomilta (p. 045 113 8882) tai Annamarilta (p. 045 6456 394) joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia tomi.javanainen@atostek.com tai annamari.lehtinen@atostek.com.