skip to Main Content

REKRY

Urapolkuja teknologian taitajille ja visioiden veistäjille

Algoritmimme mahdollistivat täysautomaattisen konttisataman. Tuottamamme tietojärjestelmä puolitti syöpäpotilaiden PET-kuvausten läpimenoajat Turussa. Onko sinulla paloa rakentaa ratkaisuja kanssamme?

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä ja haluamme kuulla myös sinun osaamisestasi! Voit olla opintojesi loppusuoralla, juuri valmistunut tai jo kokemusta kerryttänyt ohjelmistoalan asiantuntija. Meiltä löytyy tehtäviä uran eri vaiheissa oleville, sillä työtehtävät sovitetaan aina osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja terveydenhuollon ja lääketieteen sovellusten, teollisuuden tuotekehityksen sekä julkisen sektorin IT-konsultoinnin parissa.

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Jyväskylässä. Meillä voit työskennellä joustavasti toimistolla tai etänä. Lue lisää työskentelymallistamme täältä.

Avoimet työpaikat

Työntekijöidemme kokemuksia

Katso, mitä työntekijämme Jenni, Jarmo ja Juho kertovat työskentelystä Atostekilla!

Jenni, projektipäällikkö

Jennin ura Atostekilla alkoi kesätyöntekijänä vuonna 2007. Tällä hetkellä hän työskentelee projektipäällikkönä ja tiiminvanhimpana.

Jarmo, konsultti

Jarmon työpäivät Atostekilla koostuvat tuoteomistajan tehtävistä sekä ohjelmointihommista. Siinä sivussa tulee mietittyä myös tietoturvaan liittyviä asioita.

Juho, laatupäällikkö

Juho työskentelee Atostekilla lääkinnällisten laitteiden tuotekehityksen parissa. Hän toimii laadunhallinnan ja myynnin asiantuntijana.

Tällaista on olla meillä töissä

Tarjoamme työntekijöillemme

Ja lisäksi opiskelijoille:

Ota yhteyttä rekrytiimiimme

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita joukkoomme sopivista osaajista. Mikäli olet kiinnostunut meistä työnantajana, lähetä meille hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen opintorekisteriotteesi osoitteeseen rekry@atostek.com. Jos haussa olevat työpaikat eivät täysin täsmää osaamisesi kanssa, kannattaa meille silti lähettää hakemus.

Lisätietoja Atostekista ja tehtävistä saat Annamarilta tai Tomilta. Voit myös varata 15 minuutin keskusteluajan Annamarin kanssa. Keskustelussa voidaan käydä läpi esimerkiksi työnhakuun ja Atostekiin työpaikkana liittyviä asioita.

Annamari Lehtinen
HR-asiantuntija
annamari.lehtinen@atostek.com
045 6456 394

Tomi Javanainen
Liiketoimintajohtaja
tomi.javanainen@atostek.com
045 1138 882

Lue lisää rekryaiheisia uutisiamme