skip to Main Content

REKRY

Urapolkuja teknologian taitajille ja visioiden veistäjille

Algoritmimme mahdollistivat täysautomaattisen konttisataman. Tuottamamme tietojärjestelmä puolitti syöpäpotilaiden PET-kuvausten läpimenoajat Turussa. Onko sinulla paloa rakentaa ratkaisuja kanssamme?

Etsimme joukkoomme jatkuvasti uusia tekijöitä ja haluamme kuulla myös sinun osaamisestasi! Voit olla opintojesi loppusuoralla, juuri valmistunut tai jo kokemusta kerryttänyt ohjelmistoalan asiantuntija. Meiltä löytyy tehtäviä uran eri vaiheissa oleville, sillä työtehtävät sovitetaan aina osaamisesi mukaan.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia projekteja terveydenhuollon ja lääketieteen sovellusten, teollisuuden tuotekehityksen sekä julkisen sektorin IT-konsultoinnin parissa.

Toimistomme sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Jyväskylässä. Meillä voit työskennellä joustavasti toimistolla tai etänä.

Yli 130

työkaveria

3 toimistoa
Suomessa

Tampere, Jyväskylä ja Espoo

Yli 25 vuoden

kokemus ohjelmistokehityksestä

Avoimet työpaikat

Meille on helppo hakea

1
Tee hakemus

Kerro meille itsestäsi, osaamisestasi ja millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut lähettämällä hakemus rekrysivujemme kautta tai sähköpostitse rekry@atostek.com.

2
Vastaamme sinulle pian

Kaikille hakijoille vastataan mahdollisimman pian ja osa kutsutaan haastateltavaksi. Haastattelussa keskustellaan esim. opiskelu- ja työtaustastasi, osaamisestasi ja toiveistasi tehtävän suhteen. Lisäksi pääset kysymään ja kuulemaan meiltä tehtävästä ja Atostekista.

3
Ilmoitamme rekrypäätöksestä

Rekrypäätöstä tehdessämme pohdimme hakijan osaamista mahdollisimman laajasti, sillä meillä harvoin on tarkkaa ruutua, johon yritämme hakijaa sovittaa. Jos meillä on tarjota sinulle osaamistasi ja mielenkiintoasi vastaavia tehtäviä, kutsumme sinut jatkokeskusteluun, jossa jutellaan tarkemmin työtehtävästä ja mahdollisesti tehdään jo työsopimuskin.

FAQ

Työskentelemme terveydenhuollon ja lääketieteen sovellusten, teollisuuden tuotekehityksen sekä julkisen sektorin IT-konsultoinnin parissa. Meiltä löydät hyvin erilaisia tehtäviä ja lukuisia mahdollisuuksia hankkia esimerkiksi toimialakohtaista erikoisosaamista. Tehtävänimikkeesi voi kokemuksestasi riippuen olla esimerkiksi ohjelmistosuunnittelija, ohjelmistoarkkitehti, tekninen projektipäällikkö tai ohjelmistotuotannon konsultti.

Olemme tehneet muun muassa PET-keskuksille räätälöidyn toiminnanohjausjärjestelmän, automaattisten koneparvien reitityksen, trukkien huolto-ohjelmiston, sähköisen lääkemääräyksen pilvipalvelun, tienpinnan vaurioita täyttä vauhtia ajettaessa kameran avulla tunnistavan ohjelmiston sekä kymmeniä muita suuria ja pieniä ohjelmistoja ja tietojärjestelmiä.

Meillä erityisessä keskiössä on osaaminen. Tärkeintä ei ole kuitenkaan yksittäisiä välineitä ja teknologioita täynnä oleva työkalupakki. Arvostamme alan koulutuksen myötä saatua pohjaosaamista sekä halukkuutta oppia uusia työkaluja ja tekniikoita. Kaikkea ei tarvitse eikä voikaan osata valmiiksi.

Haluamme tarjota sisällöltään erilaisia ja kiinnostavia IT-alan urapolkuja. Ohjelmistoala sopii monenlaisille ihmisille, eikä meillä ole yhtä muottia, johon nykyistä henkilöstöämme tai potentiaalisia työnhakijoita pyrkisimme sovittamaan. Voit olla urasi alussa tai ohjelmistoalan konkari – tehtäviä ja vastuita sovitetaan aina oman kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan.

Atostekilla työskentelet joustavasti toimistoillamme, hybridisti tai kokonaan etänä sen mukaan, mikä omaan tilanteeseesi parhaiten sopii. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella, Espoossa ja Jyväskylässä.

Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi tarjoamme liikunta- ja kulttuuriedun, laajat työterveyspalvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä erikoissairaanhoidon kattavan työkykyvakuutuksen. Tarjoamme nettiyhteyden kotiin sekä etänä työskenteleville myös työpisteen kalusteet.

Opiskelijoiden on mahdollista työskennellä joustavasti opintojen ohella. Haluamme auttaa opiskelijoitamme valmistumaan tarjoamalla diplomityön tai gradun aiheen, ohjaajan työlle sekä palkallista työaikaa opinnäytetyön kirjoittamiseen.

Erilaisia urapolkuja

Katso, mitä työntekijämme Jenni, Jarmo ja Juho kertovat työskentelystä Atostekilla!

Jenni, projektipäällikkö

Jarmo, konsultti

Juho, laatupäällikkö

Työntekijöidemme kokemuksia

Kesätyöntekijänä Atostekilla – yliopiston kursseilta vankka pohja, töistä käytännön kokemusta

Atostekilla kesätyöntekijänä aloittanut Mikko Haavisto pääsi heti mukaan aitoon asiakasprojektiin. Yliopiston kursseilta saadun vankan pohjan päälle on ollut hyvä lähteä kerryttämään monipuolista työkokemusta.

» Lue lisää

Ota yhteyttä rekrytiimiimme

Olemme jatkuvasti kiinnostuneita joukkoomme sopivista osaajista. Mikäli olet kiinnostunut meistä työnantajana, lähetä meille hakemuksesi, CV:si ja mahdollinen opintorekisteriotteesi osoitteeseen rekry@atostek.com. Jos haussa olevat työpaikat eivät täysin täsmää osaamisesi kanssa, kannattaa meille silti lähettää hakemus.

Lisätietoja Atostekista ja tehtävistä saat Annamarilta tai Tomilta. Voit myös varata 15 minuutin keskusteluajan Annamarin kanssa. Keskustelussa voidaan käydä läpi esimerkiksi työnhakuun ja Atostekiin työpaikkana liittyviä asioita.

Annamari Lehtinen
HR-asiantuntija
annamari.lehtinen@atostek.com
045 6456 394

Tomi Javanainen
Liiketoimintajohtaja
tomi.javanainen@atostek.com
045 1138 882

Lue lisää rekryaiheisia uutisiamme