skip to Main Content

Konenäkösovellukset

Etsitkö yrityksesi tarpeisiin sopivaa konenäköratkaisua? Konenäön avulla voidaan esimerkiksi parantaa tavaroiden ja palveluiden laatua, tehostaa prosesseja ja kehittää uusia innovatiivisia tuotteita.

Varaa tapaaminen

Konenäköratkaisut vaativiin ympäristöihin

Konenäköä voidaan hyödyntää monilla eri toimialoilla, kuten teollisuudessa laadunvalvontaan, liikenteessä automaattiseen tunnistamiseen sekä terveydenhuollossa kuvantamisen analysointiin. Atostekin konenäköosaaminen kattaa muun muassa kuvankäsittelyalgoritmit, koneoppimisen, syväoppimisen sekä erilaiset näihin liittyvät työkalut.

Tunnistus, luokittelu, paikannus

Kuvia tai videosyötettä koneellisesti tulkitsemalla voidaan tunnistaa ja luokitella erilaisia kohteita. Konenäön avulla esimerkiksi robotti voidaan varustaa aistilla, joka auttaa navigoinnissa ja paikannuksessa tai esineiden käsittelyssä.

Rautainen kokemus softasta

Tunnemme konenäön ohjelmistoteknologioiden lisäksi myös tarvittavat laitteet ja laiterajapinnat. Olemme käyttäneet kuvantamisteknologioina matriisi-, viiva-, suurnopeus- ja stereokameroita, 3D-skannereita sekä röntgenlaitteita. Olemme myös integroineet ja toteuttaneet lukuisia ajureita erilaisille kamerarajapinnoille.

Tekniikat

Hallitsemiamme konenäön tekniikoita ovat mm.

  • Halcon
  • Matriisikamerat
  • Viivakamerat
  • Suurnopeuskamerat
  • Stereokamerat
  • 3D-skannerit
  • Röntgenlaitteet

LATAA WHITEPAPER

Viisi asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon konenäkösovellusta ostaessa

Konenäkö on osa arkipäiväämme, ja sen teolliset sovellukset ovat edistyneet merkittävästi viime vuosina. Millaisia ongelmia konenäöllä on mahdollista ratkaista, mitä se maksaa ja kauanko projektit yleensä kestävät? Lataa oppaamme ja lue lisää!

Lataa white paper

Referenssimme

Lauri-Tapio Korhonen

Sales Manager
lauri-tapio.korhonen@atostek.com
+358 44 792 4525

Ota yhteyttä