skip to Main Content

Flexbot – autonomisten koneiden ohjelmistoalusta

Flexbot on liikkuvien koneiden kehittämiseen tarkoitettu ohjelmistoalusta, jonka avulla voit nopeuttaa tuotekehitystä ja säästää kustannuksissa. Flexbot automatisoi monimutkaisia ohjelmistokehitysprosesseja, jolloin kehittäjäsi voivat keskittyä algoritmien luomiseen ja liiketoimintalogiikan muovaamiseen.

Avainluvut

28 %

nopeammin markkinoille

64 %

säästöä ylläpitokustannuksissa

2,4

-kertainen kehitysnopeus

Keskeiset ominaisuudet

  • Automaattinen koodigenerointi: Flexbot automatisoi esimerkiksi viestien luonnin, komponenttien eristämisen ja rinnakkaisuuden hallinnan tehostaen ohjelmistokehitysprosessia.
  • Keskity algoritmeihin: Flexbot tarjoaa valmiin alustan ja mahdollistaa resurssien suuntaamisen algoritmien kehittämiseen ja liiketoimintalogiikan muokkaamiseen.
  • Vähennä virheitä: Flexbot yksinkertaistaa ohjelmistokehitystyötä jakamalla tehtävät hallittaviin alatehtäviin, jolloin virheiden mahdollisuus vähenee.
  • Evolutiivinen kehitys: Flexbot tukee sekä uusien että jo olemassa olevien sovellusten kehitystä. Se voidaan ottaa turvallisesti käyttöön asteittain.
  • Yhteensopivuus ROS2:n kanssa: Flexbotin luomat komponentit toimivat ja kommunikoivat saumattomasti ROS2-komponenttien kanssa.

Hyödyt

Nopea ja kustannustehokas

Flexbot nopeuttaa merkittävästi liikkuvien koneiden ohjelmistosuunnittelun prosessia ja vähentää kustannuksia automatisoimalla ohjelmistokehityksen yksityiskohtia.

Eroon toimittajaloukusta

Flexbotin lisenssi on saatavilla rajoittamattomaksi ajaksi, ja sen mukana tulee lähdekoodi.

Hallittava arkkitehtuuri

Määrittelyn perusteella generoidun viestintäverkon ansiosta spesifikaatio pysyy aina ajan tasalla toteutuksen kanssa. Lisäksi arkkitehtuuri säilyy hallittavana.

Kenelle?

Flexbot on ihanteellinen yrityksille ja kehittäjille, jotka työskentelevät autonomisten koneiden ohjelmistosuunnittelun parissa ja jotka haluavat nopeuttaa tuotekehitystä, vähentää kustannuksia ja tehostaa ohjelmiston kehitysprosessia.

Lue white paperimme

Transition to the next generation of your robot software

We can help you build groundbreaking custom products that maximize the intelligence and performance you need.

Lataa

Asiantuntijamme

Lauri-Tapio Korhonen

Sales Manager
lauri-tapio.korhonen@atostek.com
+358 44 792 4525

Ota yhteyttä