skip to Main Content

LIIKKUVAT KONEET

Saamme autonomiset koneet liikkumaan ohjelmistojen avulla

Toteutamme korkealaatuisia autonomisten koneiden ohjelmistoratkaisuja sekä erikoisohjelmistoja, jotka on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi. Erikoisosaamistamme ovat muun muassa liikkuvien koneiden onboard-ohjelmistot, koneryhmien ohjaus ja älykkäät huolto-ohjelmistot.

Varaa tapaaminen
Kalmar logo

Autonomisten koneiden ohjelmistoratkaisut

Kehitämme ja toimitamme ohjelmistoratkaisuja ja erikoisohjelmistoja, jotka on räätälöity erityisesti lastinkäsittelyn, logistiikan, varastonhallinnan, kaivosteollisuuden, metsätalouden ja maatalouden laitevalmistajien ainutlaatuisiin tarpeisiin.

Pitkä kokemuksemme autonomisten koneiden ohjelmistoratkaisuista, kokenut tiimimme sekä asiakaskeskeinen lähestymistapamme tekevät meistä alan johtavan asiantuntijan.

Lisää kehitysnopeutta robottiohjelmistollesi.

Flexbot

Flexbot on liikkuvien koneiden rakentamiseen tarkoitettu ohjelmistoalusta, jonka avulla voit nopeuttaa tuotekehitystä ja säästää samalla kustannuksissa.

Lue lisää

Enemmän irti kalustostasi.

Koneparvien ohjaus

Etsitkö ohjelmistoratkaisuja monimutkaisten yhteistyöoperaatioiden hallintaan? Haluatko optimoida samalla tehokkuutta ja suorituskykyä? Luota huippuosaamiseemme koneparvien hallinnassa – autamme sinua esimerkiksi älykkäiden algoritmien kehittämisessä, ohjelmistosuunnittelussa ja teknisten ongelmien ratkaisemisessa.

Lue lisää

Virtaviivaista huollon ja ylläpidon prosesseja.

Älykäs huolto ja ylläpito

Kamppailetko vanhentuneiden huolto- ja ylläpito-ohjelmistojen kanssa? Aiheuttaako nykyinen ohjelmistosi haasteita uusien ominaisuuksien kehittämisessä? Älykkäät huollon ja ylläpidon ohjelmistoratkaisumme on suunniteltu huoltoteknikoille ja tuotekehitysorganisaatioille.

Lue lisää

Räätälöityä ohjelmistokehitystä juuri sinun tarpeisiisi.

Räätälöityä ohjelmistokehitystä

Meiltä saat huippuluokan ohjelmistoratkaisuja, jotka vastaavat tarpeisiisi. Olemme rakentaneet useita onnistuneita toteutuksia, kuten tekoälyratkaisuja kokoonpanolinjalle, konenäkösovelluksia ja paljon muuta.

Valikoidut referenssimme

Olemme yhdessä tunnettujen asiakkaidemme, kuten Kalmar ja Mitsubishi Logisnext Europe, kanssa kehittäneet sekä koneiden omia onboard-ohjelmistoja että koneryhmien optimoitua yhteistyötä koordinoivia algoritmeja ja palvelinohjelmistoja.

Kalmar logo

Lauri-Tapio Korhonen

Sales Manager
lauri-tapio.korhonen@atostek.com
+358 44 792 4525

Ota yhteyttä