skip to Main Content

Edistynyt koneparvien ohjaus

Etsitkö ohjelmistoratkaisuja monimutkaisten yhteistyöoperaatioiden hallintaan? Haluatko optimoida samalla tehokkuutta ja suorituskykyä? Luota huippuosaamiseemme koneparvien hallinnassa – autamme sinua esimerkiksi älykkäiden algoritmien kehittämisessä, ohjelmistosuunnittelussa ja teknisten ongelmien ratkaisemisessa.

Avainluvut

yli 250

henkilötyövuoden toimialakokemus liikkuvista koneista

Huippuosaamista koneparvien ohjauksessa

Perehdymme laitteiden mekaniikkaan ja varmistamme, että ymmärrämme niiden toiminnallisuuden, jotta voimme toimittaa sinulle huippuluokan ratkaisuja. Tarjoamme optimaaliset ohjelmistoratkaisut muun muassa skedulointiin ja reitittämiseen, mutta osaamisemme ei rajoitu vain niihin.

Olemme yhdessä tunnettujen asiakkaidemme, kuten Kalmar ja Mitsubishi Logisnext Europe, kanssa kehittäneet sekä koneiden omia onboard-ohjelmistoja että koneryhmien optimoitua yhteistyötä koordinoivia algoritmeja ja palvelinohjelmistoja.

Hyödyt

38 % parempi kapasiteetti

Asiakkaamme saavutti huomattavasti paremman automaattitrukkien kuljetuskapasiteetin älykkäiden algoritmiemme avulla.

Kokenut tiimi

Maailmanluokan asiantuntijamme tukevat sinulle nimettyä tiimiä. Autamme navigoimaan haasteiden läpi ja löytämään tehokkaita ratkaisuja.

Vankka asiantuntemus

Sisäiset tutkimus- ja kehitysprojektimme lisäävät omaa asiantuntemustamme.

Kenelle?

Yritykset, jotka haluavat hyödyntää robotiikan tehoa koneparvien ohjauksessa, kuten esimerkiksi automatisoidussa varastonhallinnassa, konttiterminaaleissa, robotisoidussa joukkoliikenteessä tai pientoimitusroboteissa.

Asiantuntijamme

Lauri-Tapio Korhonen

Sales Manager
lauri-tapio.korhonen@atostek.com
+358 44 792 4525

Ota yhteyttä