skip to Main Content

Atostekin ohjelmisto- ja algoritmiosaaminen Kalmarin apuna: “Toivon, että voin jatkaa hyvää yhteistyötä Atostekin kanssa myös tulevaisuudessa”

Atostekin asiantuntemus on auttanut rakentamaan Kalmar One -automaatiojärjestelmän keskeisiä ohjelmistoja ja algoritmeja. Pitkäaikaisen yhteistyön aikana Atostek on ollut mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa muun muassa robottiajoneuvojen reititystä, konttilogistiikan reaaliaikaista suunnittelua sekä robottien sisäisiä ohjelmistoja.

Cargotec-konserniin kuuluva Kalmar tuottaa kattavan valikoiman lastinkäsittelyratkaisuja satamiin ja terminaaleihin ympäri maailman. Kalmar One on järjestelmä, joka automatisoi konttiterminaalin ja ohjaa kymmenien robottiajoneuvojen samanaikaista liikennettä.

Atostek on mukana kehittämässä Kalmar One -automaatiojärjestelmän Fleet Optimizeria, joka muun muassa suunnittelee koneiden työjärjestyksen sekä päättää koneparven ajoreitit. Lisäksi Atostek suunnittelee ja toteuttaa robottikonttilukin laitteenpäällistä (onboard) ohjelmistoa yhdessä Kalmarin kanssa.

Kalmarin AutoStrad Application -infogariikkaa
Kalmar one -automaatiojärjestelmä ohjaa kymmenien robottiajoneuvojen samanaikaista liikennettä. Yksittäisiä konttilukkeja ohjataan laitteenpäällisellä ohjelmistolla. Laitteenpäällinen ohjelmisto sijaitsee konttilukissa olevassa tietokoneessa, joka ottaa komennot vastaan toiminnanohjausjärjestelmältä.

Atostek on Kalmarin pitkäaikaisimpia yhteistyökumppaneita jo vuodesta 2005. Atostekin vankka kokemus ja suunnittelijoiden vahva poikkitieteellinen osaaminen ovat yhteistyön tärkeimpiä kulmakiviä.

Working with Atostek has been great. I have been given great technical and project support when I have asked. Technically each developer in Atostek is an expert or on their way to being an expert in the various fields. Overall, I have felt really well supported and can rely on a swift and trustworthy response to my needs. In summary, I hope to be working more with Atostek in the future.”
Andrew Cox, Development Manager

Kuvat: Kalmar

Kiinnostuitko? Lataa koko asiakastarina täältä:

LATAA KOKO ASIAKASTARINA


Kalmar tarjoaa lastinkäsittelyratkaisuja ja -palveluja satamiin, terminaaleihin, jakelukeskuksiin ja raskaan teollisuuden käyttöön.