skip to Main Content

DOWNLOAD WHITE PAPER

Konenäkö – viisi asiaa, jotka kannattaa ottaa huomioon konenäkösovellusta ostaessa

Konenäkö on osa arkipäiväämme, ja sen teolliset sovellukset ovat edistyneet merkittävästi viime vuosina. Millaisia ongelmia konenäöllä on mahdollista ratkaista, mitä se maksaa ja kauanko projektit yleensä kestävät? Lataa oppaamme ja lue lisää!

Teollisen konenäön edistysaskeleet

Konenäkö on avain visuaalisten tietojen tulkintaan ja arvokkaiden oivallusten saamiseen. Monet arkipäivän tilanteet, kuten kasvojentunnistus tai esineiden tunnistus, perustuvat kaikki tähän tehokkaaseen teknologiaan.

Teollisen konenäön sovellukset ovat viime vuosina kehittyneet merkittävästi. Tärkein edistysaskel on ollut algoritmipohjaisten koneoppimisratkaisujen (deep learning algorithms) käyttöönotto, mikä on parantanut tulosten tarkkuutta ja luotettavuutta. Lisäksi laitteistopuolella on tapahtunut merkittäviä parannuksia, kuten kameroiden ja antureiden kestävyyden ja luotettavuuden lisääntyminen sekä niiden resoluution paraneminen. Nämä muutokset ovat mahdollistaneet konenäön käytön myös vaativissa teollisuusympäristöissä.

Konenäkösovellukset – lataa ostajan opas

Teollisuudessa laitteiston hinta on usein helpompi arvioida kuin ohjelmiston ja muun järjestelmän suunnittelun hinta. Tässä konenäön ostajan oppaassa kerromme: 

  • Millaisia ongelmia konenäöllä voidaan ratkaista?
  • Mitkä tekijät vaikuttavat konenäkösovellusten hintaan?
  • Kuinka kauan projektit yleensä kestävät?

Millainen konenäköratkaisu sopii parhaiten tarpeisiisi? Lataa ostajan oppaamme (englanniksi) ja syvenny konenäkösovellusten maailmaan!

Download now

Haluatko kuulla lisää konenäkösovellusten mahdollisuuksista? Varaa tapaaminen asiantuntijamme kanssa!

Lauri-Tapio Korhonen

Sales Manager
lauri-tapio.korhonen@atostek.com
+358 44 792 4525