skip to Main Content

Flexbot – turvallinen ohjelmistoalusta lääkinnällisten laitteiden kehittämiseen

Flexbot on ohjelmistoalusta, jonka avulla voit kehittää lääketieteellisiä robotteja ja muita lääkinnällisiä laitteita. Ratkaisun avulla voit nopeuttaa tuotekehitystä ja säästää kustannuksissa huomioiden samalla lääkinnällisten laitteiden ja ohjelmistojen tiukat vaatimukset.

Avainluvut

28 %

nopeammin markkinoille

64 %

säästöä ylläpitokustannuksissa

2,4

-kertainen kehitysnopeus

Keskeiset ominaisuudet

  • Automaattinen koodigenerointi: Flexbot automatisoi esimerkiksi viestien luonnin, komponenttien eristämisen ja rinnakkaisuuden hallinnan tehostaen ohjelmistokehitysprosessia.
  • Keskity algoritmeihin: Flexbot tarjoaa valmiin alustan ja mahdollistaa resurssien suuntaamisen algoritmien kehittämiseen ja liiketoimintalogiikan muokkaamiseen.
  • Vähennä virheitä: Flexbot yksinkertaistaa ohjelmistokehitystyötä jakamalla tehtävät hallittaviin alatehtäviin, jolloin virheiden mahdollisuus vähenee.
  • Evolutiivinen kehitys: Flexbot tukee sekä uusien että jo olemassa olevien sovellusten kehitystä. Se voidaan ottaa turvallisesti käyttöön asteittain.
  • Yhteensopivuus ROS2:n kanssa: Flexbotin luomat komponentit toimivat ja kommunikoivat saumattomasti ROS2-komponenttien kanssa.

Hyödyt

Nopea ja kustannustehokas

Flexbot nopeuttaa merkittävästi lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelun prosessia ja vähentää kustannuksia automatisoimalla ohjelmistokehityksen yksityiskohtia.

Eroon toimittajaloukusta

Flexbotin lisenssi on saatavilla rajoittamattomaksi ajaksi, ja sen mukana tulee lähdekoodi.

Hallittava arkkitehtuuri

Määrittelyn perusteella generoidun viestintäverkon ansiosta spesifikaatio pysyy aina ajan tasalla toteutuksen kanssa. Lisäksi arkkitehtuuri säilyy hallittavana.

Kenelle?

Flexbot on sopiva ratkaisu yrityksille ja kehittäjille, jotka työskentelevät lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelun parissa ja jotka haluavat nopeuttaa tuotekehitystä, vähentää kustannuksia ja tehostaa ohjelmiston kehitysprosessia turvallisesti.

Lue white paperimme

Transition to the next generation of your robot software

We can help you build groundbreaking custom products that maximize the intelligence and performance you need.

Lataa

Asiantuntijamme

Juho Leppämäki

Myynti, lääkinnälliset laitteet
juho.leppamaki@atostek.com
+358 44 792 4525

Ota yhteyttä