skip to Main Content

Clinibus – räätälöitävä alustaratkaisu sote-alan ja terveysteknologian tarpeisiin

Clinibus on räätälöitävä alustaratkaisu sosiaali- ja terveydenhuollon sekä terveysteknologian tarpeisiin. Ratkaisun avulla keräät, käsittelet ja analysoit lääkinnällisen laitteesi dataa. Clinibus perustuu Atostek ERAan.

Skaalautuva

1300 käyttäjää

Turvallinen ja laatuvaatimukset täyttävä

Keskeiset ominaisuudet

  • Räätälöitävä alusta: Clinibus on älykäs alusta terveystietojen käsittelyyn ja hallintaan. Varsinaisen datan keruun lisäksi Clinibus huolehtii puolestasi esimerkiksi tietoturvasta, audit trailista, käyttäjänhallinnasta ja validoinnista. Ratkaisumme avulla kaikki sote-tiedot ovat helposti ja turvallisesti sovelluksesi tai järjestelmäsi käytössä.
  • Hyödynnä sote-dataa: Clinibuksen avulla voit kerätä, käsitellä ja analysoida tietoja lääkinnällisestä laitteestasi. Clinibus mahdollistaa dataan pohjautuvan päätöksenteon – dataan perustuvat päätökset voivat tuoda esimerkiksi kustannussäästöjä ja parantaa palvelusi laatua.
  • Huomioi lääkinnällisten laitteiden vaatimukset: Clinibuksen avulla täytät lääkinnällisiä laitteita koskevat tiukat vaatimukset. Prosessimme noudattavat sekä EU:n lääkinnällisiä laitteita koskevaa asetusta (MDR) että Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston (FDA) säännöksiä.

Hyödyt

Kattavuus

Clinibus on älykäs tietopalvelukerros, se toimii keskitettynä alustana terveys- ja hyvinvointidatalle sekä kattaa laajan erikoisalojen ja käyttötapauksien kirjon, kuten esimerkiksi lääkärintodistukset sekä lääkkeet ja reseptit.

Turvallisuus

Clinibus on suunniteltu turvalliseksi ja se tukee korkeimpia tietoturvan standardeja ja käytäntöjä tiedonsiirrossa, käytössä ja tallennuksessa.

Skaalautuvuus

Clinibus on suunniteltu skaalautuvaksi ja se tukee pilvipohjaisia skaalautuvuusteknologioita.

Kenelle?

Clinibus on räätälöitävä ja älykäs alustaratkaisu terveydenhuollon ja terveysteknologian tarpeisiin. Se on myös oivallinen ratkaisu lääkinnällisiä laitteita kehittäville organisaatioille, jotka tarvitsevat ohjelmistoratkaisun kerätäkseen, käsitelläkseen ja analysoidakseen dataa.

Asiantuntijamme

Juho Leppämäki

Myynti, lääkinnälliset laitteet
juho.leppamaki@atostek.com
+358 44 792 4525

Ota yhteyttä