skip to Main Content

PALVELUT

IT-rakennuttaminen ja -konsultointi

Tietojärjestelmien hankkiminen ei ole helppoa. Epäonnistumiset ovat pahimmillaan kalliita ja näyttäviä. Onnistumisen takaamiseksi tarjoamme IT-rakennuttamispalvelua.

Anna kokeneiden IT-rakennuttajakonsulttiemme suunnitella hankkeesi, paloitella se hallittavissa oleviin osiin sekä ohjata ja valvoa toteutusta. Meillä on näyttöjä onnistumisesta mm. Traffic Management Finland Groupin suuressa tieliikenteen ohjausjärjestelmien uudistamishankkeessa.

Tilaajan puolella — apunasi heti alusta alkaen

IT-rakennuttajakonsulttimme toimivat tietojärjestelmähankkeessa aina tilaajan puolella. He määrittelevät, suunnittelevat ja ohjaavat toteutusta. He kilpailuttavat ja valvovat toimittajien työtä ja tilaajan etua. He ovat apunasi ongelmatilanteissa ja tulevat vaikka käynnissä olevaan hankkeeseen ratkaisemaan jo syntyneen kriisin.

Projektien huolellinen valmistelu on tärkeää. Kattavan etukäteen laaditun vaatimusmäärittelyn sijasta kannattaa kuitenkin tehdä selvä suunnitelma, miten tietojärjestelmähanke viedään läpi. Lisäksi on syytä kerätä markkinoilta tietoa saatavilla olevista ratkaisuista ja suunnitella korkean tason arkkitehtuuri. Iso ja mahdottomaltakin tuntuva hanke saadaan vietyä läpi aikataulussa ja budjetissa, kun se organisoidaan huolellisesti.

Olemme apunasi alkuhetkistä lähtien ohjaamassa prosessia.

Kokonaisarkkitehtuuri tukena

Tietojärjestelmien kehittäminen on aina hyvin kiinteästi kytköksissä liiketoimintaan ja prosesseihin. Usein kuitenkin kokonaisarkkitehtuuriohjaus jää tietojärjestelmähankkeissa liian heikoksi. Tämä johtuu monesti siitä, että kokonaisarkkitehtuurityötä tehdään muusta kehityksestä erillään. IT-rakennuttajakonsultin keskeisimpiin tehtäviin kuuluukin kokonaisarkkitehtuuriohjauksen toteuttaminen sekä tarvittaessa kokonaisarkkitehtuurin kehittäminen.

Haluatko kuulla lisää IT-rakennuttamisesta tai -konsultoinnista?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!