skip to Main Content

Eroon vanhoista sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmistä

Kanta-siirto – Vanhat tiedot Kanta-arkistoon

Kanta-siirto on nopea ja vaivaton tapa siirtää vanhojen, vain katselukäytössä olevien potilastietojärjestelmien ja sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmien tiedot Kelan Kanta-palveluun.

Tilatessasi palvelun Atostekilta säästät aikaa ja resursseja. Hoidamme koko prosessin alusta loppuun asiantuntemuksella ja vuosien kokemuksella. Kanta-siirto voidaan toteuttaa mistä tahansa järjestelmästä. Teemme vanhojen sote-tietojen siirrot kokonaan itse tai vaihtoehtoisesti yhdessä järjestelmätoimittajasi kanssa.

Tietojen siirto Kanta-arkistoon tuo merkittäviä kustannussäästöjä, kun vanhat tietojärjestelmät voidaan ajaa alas. Kun vanhat tiedot on arkistoitu valtakunnalliseen arkistoon, päättyy myös organisaation arkistointivelvoite siirretyn järjestelmän osalta.

Näin Kanta-siirto etenee

Kanta-siirto etenee alla kuvattujen vaiheiden mukaisesti. Autamme kaikissa siirtoprosessin eri vaiheissa.

Hinnoittelu

Meiltä saat kiinteähintaisen tarjouksen kahden viikon kuluessa. Tarjousta varten tarvitsemme siirrettävistä tietojärjestelmistä lähtötiedot, jotka keräämme maksuttomassa etäpalaverissa.

Suurin osa tarjouksistamme asettuu hintahaarukkaan 30 000–50 000 euroa. Atostek on mukana useissa julkisen sektorin toimijoiden puitesopimuksissa, joiden kautta palvelu on myös mahdollista hankkia.

Vanhan järjestelmän ylläpitokustannuksista laskettu Atostekin projektien keskimääräinen takaisinmaksuaika on noin kolme vuotta.

Tietojärjestelmät

Meillä on julkiset referenssit onnistuneista projekteista terveydenhuollon Finstarista, Mediatrista, Efficasta ja Lifecaresta sekä sosiaalihuollon Pro Consonasta ja Efficasta. Lisäksi olemme jo toteuttaneet onnistuneen siirtoprojektin tai sellainen on menossa useista muista järjestelmistä – innovatiivinen teknologiamme on mahdollistanut tietojen poiminnan kaikista tähän mennessä vastaan tulleista järjestelmistä.

Ota yhteyttä Atostekiin!

Jätä yhteystietosi, niin otamme sinuun yhteyttä.

Ota yhteyttä asiantuntijaamme!

Sampo Ojala

ERA-asiakasvastaava
sampo.ojala@atostek.com
+358 45 7833 4801

Varaa tapaaminen