skip to Main Content

Atostekin hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi Mika Torhola

Mika Torhola aloittaa Atostek Oy:n hallituksen puheenjohtajana 20.9.2024.

Atostek Oy:n hallituksen uudeksi puheenjohtajaksi on valittu Mika Torhola. Valinta vahvistettiin ylimääräisessä yhtiökokouksessa perjantaina 20.9.2024.

Atostekin toimitusjohtajana 11 vuotta toiminut Torhola jatkaa yrityksessä uusien liiketoimintojen kehittämisen parissa. Yhtiön hallituksen puheenjohtajan roolissa hänellä on syvällistä kokemusta Atostekin liiketoiminnasta ja kehitysnäkymistä.

– Atostek on upea yhtiö ja on kunnia ottaa hallituksen puheenjohtajan tehtävä vastuulleni. Erityisen tärkeänä pidän toimitusjohtajan ja hallituksen puheenjohtajan välitöntä keskusteluyhteyttä. Hallituksen puheenjohtajana minun täytyy tietysti muistaa etten ole siinä tehtävässä osa operatiivista johtoa – ja antaa toimitusjohtajalle työrauha, Torhola sanoo.

Atostekin perustajiin kuuluvat Jarkko Niittylahti ja Leena Eskola jatkavat hallituksen jäseninä. Niittylahti toimi aiemmin hallituksen puheenjohtajana.

Hallituksen kokoonpanon muutoksen myötä Atostek tähtää strategiansa terävöittämiseen ja uusien kasvumahdollisuuksien hyödyntämiseen.