skip to Main Content

ERA Arkisto

Potilastiedon arkisto käytössäsi missä ja milloin vain.

ERA Arkisto on vaivaton, potilastietojärjestelmistä riippumaton tapa käyttää Kelan potilastiedon arkistoa. Se on läpäissyt Kelan yhteistestauksen ja saanut tietoturvasertifioinnin. Voit käyttää palvelua turvallisesti selaimella missä ja milloin vain.

ERA Arkiston avulla voit tehdä kaikki tarpeelliset potilastiedon kirjaukset manuaalisesti. Esimerkiksi diagnoosien, hoitosuunnitelmien, yhteenvetojen, laboratoriotulosten tai fysiologisten mittausten kirjaaminen onnistuu mutkattomasti. Lisäksi voit tarkastella muiden toimijoiden tekemiä kirjauksia Kanta-palveluun ERA Arkiston kautta.

ERA Arkisto soveltuu moneen käyttöön

ERA Arkisto soveltuu sekä yksittäisille lääkäreille, terveydenhuollon organisaatioille että järjestelmätoimittajille. ERA Arkisto tarjoaa terveydenhuollon organisaatioille valmiin web-käyttöliittymän, joten palvelun voi ottaa nopeasti suoraan käyttöön.

Sote-alan järjestelmäkehittäjä voi integroida ERA Arkiston omaan järjestelmäänsä kevyesti ERAn käyttöliittymien kautta tai käyttämällä XML-rajapintaa. ERA Arkiston voi integroida tarpeen vaatiessa myös potilastietojärjestelmään. Integraatio ei kuitenkaan ole pakollinen, ja palvelun saa helposti käyttöön potilastietojärjestelmästä riippumatta.

Kysy lisää
asiantuntijaltamme

 

Sampo Ojala

ERA-asiakasvastaava
sampo.ojala@atostek.com
+358 45 7833 4801

Varaa tapaaminen

Jätä viesti

Otamme sinuun yhteyttä viimeistään seuraavan työpäivän kuluessa.