skip to Main Content

Sosiaalihuollon asiakastietojen kirjauksiin

ERA Kansa

ERA Kansa on rakennettu sosiaalihuollon asiakastiedon kirjaukseen ja katseluun. ERA Kansan helpomman ja tehokkaamman asiakastietojen käsittelyn ansiosta sosiaalihuollon resursseja säästyy ja asiakaskokemus paranee.

Tietojen parempi saatavuus takaa myös paremman asiakaskokemuksen

ERA Kansa -palvelulla voidaan tehdä sosiaalihuollon asiakastietojen kirjauksia sähköisesti suoraan Kanta-palveluun ja tarkastella niitä myöhemmin. Helppokäyttöisen palvelun avulla sosiaalihuollon asiakastieto saadaan paremmin työntekijöiden ja asiakkaiden saataville. Kun tieto on paremmin hyödynnettävissä, eikä samoja tietoja tarvitse kerätä useaan kertaan, sosiaalihuollon ammattilaisten työ helpottuu ja asiakkaan kokemus palvelusta on myönteisempi.

Palvelun avulla voidaan tallentaa, tarkastella ja säilyttää sosiaalipalveluissa syntyviä asiakasta koskevia tietoja ja asiakirjoja turvallisesti lain vaatimalla tavalla. Sekä ennen arkistoon liittymistä syntyneet että sen jälkeen syntyneet asiakirjat voidaan tallentaa palvelun avulla. Tietojen tallentaminen yhtenäisessä muodossa mahdollistaa tietojen siirtämisen myöhemmin myös eri järjestelmien välillä.

ERA Kansa -palveluun on olemassa valmis web-käyttöliittymä ja sen voi integroida tarpeen vaatiessa myös tietojärjestelmään. Integraatiota ei kuitenkaan vaadita, vaan palvelun saa helposti käyttöön riippumatta siitä, mitä potilastietojärjestelmää organisaatio käyttää.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Sampo Ojala

ERA-asiakasvastaava
sampo.ojala@atostek.com
+358 45 7833 4801

Varaa tapaaminen

Ota yhteyttä

Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös alla olevan lomakkeen kautta.

ERA terveydenhuollon ammattilaisten apuna

Atostekin ERA-järjestelmä auttaa terveydenhuollon ammattilaisia Kantaan liittymisessä. Myös tietojen siirtäminen vanhoista potilastietojärjestelmistä onnistuu eRA Siirto -palvelun avulla.

LUE LISÄÄ