skip to Main Content

Tehokkaampaa tiedonsiirtoa

ERA Kvarkki

Atostekin ERA Kvarkin avulla esimerkiksi röntgen- ja silmänpohjakuvia voidaan tallettaa ja katsella Kelan Kanta-arkistosta. Lääkärin työ helpottuu ja potilaan hoitokokemus parantuu, kun uusia kuvia ei tarvitse ottaa aina kun hoitopaikka muuttuu.

Potilaan hoito helpottuu, sillä vaikka potilas olisi käynyt toisessa terveydenhuollon toimipisteessä hoidossa vaikkapa hiihtolomareissullaan, löytyvät kuvat kuitenkin digitaalisessa muodossa myös Kelan Kanta-palvelusta ja ovat näin käytettävissä myös, kun potilas palaa kotipaikkakunnalleen ja tarvitsee jatkohoitoa. Aiemmin röntgenkuvat eivät käytännössä liikkuneet; ne jouduttiin hakea fyysisesti toimipaikasta toiseen tai postittaa, mutta digitaalisen arkistoinnin etuina kuvien toimitus on nyt huikean paljon nopeampaa ja hyödyttää potilaan saamaa hoitoa enemmän. Käytäntö säästää myös resursseja, koska päällekäisiä kuvia ei tarvitse enää ottaa, sekä on turvallisempaa myös potilaalle, kun esim. säteilymäärää rajoitetaan yhteen kuvauskertaan.

ERA Kvarkin kautta lääkäri pystyy katselemaan kaikkia Kanta-palvelun kuva-arkistoon tallennettuja kuvia ja myös lisäämään niitä sinne. Palveluun on olemassa valmis web-käyttöliittymä ja sen voi integroida tarpeen vaatiessa myös potilastietojärjestelmään. Integraatiota ei kuitenkaan vaadita, vaan palvelun saa helposti käyttöön riippumatta siitä, mitä potilastietojärjestelmää organisaatio käyttää.

Kysy lisää asiantuntijaltamme

Sampo Ojala

ERA-asiakasvastaava
sampo.ojala@atostek.com
+358 45 7833 4801

Varaa tapaaminen

Ota yhteyttä

Voit halutessasi olla meihin yhteydessä myös alla olevan lomakkeen kautta.

ERA terveydenhuollon ammattilaisten apuna

Atostekin ERA-järjestelmä auttaa terveydenhuollon ammattilaisia Kantaan liittymisessä. Myös tietojen siirtäminen vanhoista potilastietojärjestelmistä onnistuu ERA Siirto -palvelun avulla.

LUE LISÄÄ