skip to Main Content

Sähköinen rokotuskirjaus
kaikkiin rekistereihin yhdellä painalluksella

ERA Rokote

Rokotustapahtuman sujuvuus on ensisijaisen tärkeää massarokotusten yhteydessä. ERA Rokotteen avulla rokotuksen tiedot merkitään valtakunnallisiin rokotusrekistereihin vaivatta. Viivakoodinlukijan avulla saat tiedot suoraan henkilöllisyystodistuksesta ja rokotepullosta. Tämä vapauttaa terveydenhuollon resursseja nyt muutenkin kriittisiin hoitotehtäviin.

Rokotustapahtuma kirjataan tällä hetkellä kahteen rekisteriin: Kelan Kanta-palveluun ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ylläpitämään valtakunnalliseen rokotusrekisteriin, jolloin järjestelmästä riippuen rokotustapahtuman kirjaaminen voi olla työlästä. ERA Rokote on luotu helpottamaan ja sujuvoittamaan kirjaustyötä niin, että terveydenhuollon resurssit kohdistuvat potilaan hoitotyöhön, eivät kirjausten tekemisen hankaluuteen.

Koska tietojen merkitsemisestä on tehty niin helppoa, rokotustapahtumaan ERA Rokotteen avulla tarvitaan vain yksi hoitaja annostelemaan rokotteen ja kirjaamaan tiedot.

ERA Rokotteen kautta kirjaukset tallennetaan Kanta-palveluun rakenteisessa muodossa niin, että tieto on parhaalla tavalla hyödynnettävissä. Sosiaali- ja terveysministeriö kaavailee Kanta-palveluihin tehtävää käyttöliittymää, jota kautta tiedon voi esimerkiksi näyttää mobiililaitteelta tai tulostaa rokotustodistuksen muodossa.

Tutustu ERA Rokotteeseen

Kurkkaa käyttöliittymädemo https://share.proto.io/7NTTT8/

eRA Rokote on järjestelmäriippumaton ja on mahdollista integroida mihin tahansa olemassa olevaan järjestelmään tai käyttää erillisenä järjestelmänä. Se mahdollistaa tiedon ja prosessien yhdistämisen organisaatiorajojen yli. Järjestelmä hyödyntää Atostekin kehittämää eRA-liityntäpalvelua, jonka avulla terveydenhuollon toimijat pystyvät liittymään Kelan Kanta-palvelun käyttäjiksi.

eRA-tuoteperheeseen kuuluvat jo mm. eRA Resepti, eRA Arkisto ja eRA Lomakkeet.

Kiinnostaako ERA Rokote? Ota yhteyttä:

marjaana

Sampo Ojala

ERA-asiakasvastaava
sampo.ojala@atostek.com
+358 45 7833 4801

Varaa tapaaminen

ERA terveydenhuollon ammattilaisten apuna

Atostekin ERA-järjestelmä auttaa terveydenhuollon ammattilaisia Kantaan liittymisessä. Myös tietojen siirtäminen vanhoista potilastietojärjestelmistä onnistuu ERA Siirto -palvelun avulla.

OTA YHTEYTTÄ