skip to Main Content

ASIAKKAAT

IoT-tietoturvahyökkäykset pois leikkaussalista

Haaste

Novasano halusi käynnistää Suomessa nopeasti tuotekehityksen ja saada tuotekehitysvoimaa turvallisten terveydenhuollon sovellusten kehittämiseksi kansainvälisille markkinoille.

Ratkaisu

Atostekin kokenut tuotekehitystiimi aloitti tietoturvallisten sovellusten kehittämisen terveydenhuollon sovelluksiin ja muodosti samalla mallin Novasanon oman tuotekehityksen prosesseille Suomessa.

Erilaisten kehonsisäisten laitteiden määrä on yli 30.000 ja kasvaa nopeasti. DevMan auttaa potilaita ja terveydenhuollon toimijoita hahmottamaan ja sisäistämään tietoturvan merkityksen ja laitteiden mahdolliset sivuvaikutukset.

Toinen kehitettävä sovellus on Medical Device Risk Assessment Platform eli terveydenhuollon toimijoille ja laitevalmistajille tarkoitettu laitteiden turvallisuusriskien ymmärtämiseen, arviointiin ja lieventämiseen soveltuva väline.

Lopputulos

Novasano onnistui käynnistämään kehitystoiminnan Suomessa hyvin lyhyessä ajassa. Tuotekehitys käynnistyi välittömästi ja jatkuu suunnitellulla tavalla. Paikalliset toimistot ovat valmiit nopeaan kasvuun.
“Valitsimme Atostekin terveydenhuollon toimialakokemuksen perusteella. Yleensä ottaen vakaa toimintaympäristö ja maailmanluokan osaaminen toi meidät Suomeen.”
David Chartier – toimitusjohtaja, Novasano

Novasano auttaa terveydenhuollon ja teollisuuden IoT-toimijoita näkemään, ymmärtämään ja hallitsemaan tietotekniikkaan ja tietoturvaan liittyviä riskejä terveydenhuollon laitteissa ja teollisuuden ohjausjärjestelmissä.

Haluatko kuulla lisää asiakastarinoitamme?
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää!