skip to Main Content

Atostek eRA mukana tarjoamassa valinnanvapautta

Syksyllä 2018 eRA Arkiston ostopalveluvaltuutus tulee käyttöön Vaanan palveluseteli- ja valinnanvapausjärjestelmässä. eRA Arkiston ostopalveluvaltuutus tarjoaa Vaanan asiakkaille mahdollisuuden luoda Kanta-arkistoon ostopalveluvaltuutuksia (OSVA) sekä tehdä niihin liittyviä kirjauksia.

Aluksi ostopalveluvaltuutus toimii terveyspalveluiden Kanta-arkistossa, mutta myöhemmin myös sosiaalipalveluissa (Kansa). Ostopalveluvaltuutus on tärkeä osa tulevaa maakuntauudistusta ja modernisoi nykyisen käytännön helpommaksi ja nopeammaksi.

– Meille on hyvin tärkeää mahdollistaa sekä kunnille, muille järjestäjäasiakkaille että palveluntuottajille mahdollisuus käyttää ostopalveluvaltuutuksia, kertoo Vaanan toimitusjohtaja Matti Parpala. – Odotamme myös Kansan käyttöönottoa innolla, sillä Vaana-järjestelmän käytöstä suuri osa liittyy nimenomaan sosiaalipalveluihin, Parpala jatkaa.

– Tavoitteena oli alusta lähtien toteuttaa liityntä mahdollisimman tehokkaasti niin, että pystymme jatkossakin olemaan kunnille ja maakunnille ylivoimaisesti kustannustehokkain vaihtoehto. Siksi yhteistyö Atostekin kanssa näyttäytyi erinomaisena vaihtoehtona kokonaan itse tekemiselle, toteaa Parpala.

eRA Arkiston ostopalveluvaltuutus tulee käyttöön syksyllä 2018.

Lue lisää: Kanta-ostopalveluvaltuutus käyttöön Vaanan palveluseteli- ja valinnanvapausjärjestelmässä 28.9.2018

Lisätietoja tarjoaa:

Atostekin palveluista

Jani-Petteri Peltovuori
Senior consultant, Atostek Oy
jani-petteri.peltovuori@atostek.fi
+358 40 523 0250

Vaanan palveluista

Elisa Miettinen
Sote-asiantuntija, Vaana Oy
elisa.miettinen@vaana.fi
+358 40 662 8845