skip to Main Content

Atostek Oy laajenee uusiin tiloihin Hermiassa

Tasaisesti kasvava Atostek Oy saa käyttöönsä noin 200 m2 lisää toimistotilaa Tampere Technopolis Hermialta. Tilat sijaitsevat katutasossa samassa rapussa nykyisten tilojen kanssa Hermiankatu 3 A:ssa. Yhteensä rakennuksen tiloista Atostekille on nyt jyvitetty lähes tuhat neliötä.

– Saamme kaksi tilavaa ja valoisaa neuvotteluhuonetta, joissa on hiilidioksidiantureilla ohjattu ilmanvaihto mukavuuden ja tehokkuuden varmistamiseksi. Työntekijöillemme saamme miellyttävästi matoilla vaimennettua toimistotilaa. Lisäksi käytössä on keittiö ja taukotila sekä äänieristetty tila puheluja varten. Vanha ja uusi tila ovat samojen palvelujen piirissä, joten käyttöönotto on helppoa, kertoo Leena Eskola Atostek Oy:sta.

– Uudet tilat ovat nykyaikaiset ja sijaitsevat kätevästi katutasossa, joten vierailijoiden on helppo tulla. Bussipysäkki sijaitsee aivan vieressä ja pysäköintitilaakin on lähellä tarjolla. Työvoimatoimisto on muuttanut pois vastapäisestä rakennuksesta, joten se ei enää toimi majakkana. Oikea rakennus löytyy silti helposti, kun päädyssä on iso valomainos, lupaa toimitusjohtaja Mika Torhola.

Atostek Google mapsissä »