skip to Main Content

Atostek valloittaa seuraavaksi pääkaupunkiseudun – uusi toimisto avataan Espooseen

Vuonna 1999 perustettu Atostek laajentaa vielä ennen joulua pääkaupunkiseudulle. Uusi toimisto perustetaan Espoon Innopoliin metroaseman ja yliopiston kupeeseen.

Laajentumisesta on puhuttu jo jonkin aikaa, sillä Aalto-yliopiston osaajat ovat houkutelleet myös alun perin hervantalaista yritystä.

– Nyt aika on erittäin otollinen, koska Atostek kasvaa yrityksenä vauhdilla ja pääkaupunkiseudulla on hyvät mahdollisuudet siihen. Yrityksemme juuret ovat Tampereella, mutta asiakaskunta levittäytynyt ympäri Suomea. Laajentuminen pääkaupunkiseudulle on siis luonnollinen askel päästä lähemmäksi monia asiakkaitamme, kertoo toimitusjohtaja Mika Torhola.

Myös Espoon päässä toiminta tukeutuu tiiviille yliopistoyhteistyölle. Toimisto tulee Espoon Innopoli 2 -rakennukseen metroaseman viereen, josta on lyhyt matka Aalto-yliopistolle. Tämä mahdollistaa opiskelijoille myös osa-aikaisen työskentelyn opintojen ohessa.

Kohta espoolaistuvat Atostekin työntekijät eivät jää kuitenkaan kaipaamaan kohta valmistuvaa, Hervannan toimipisteenkin ohi kulkevaa ratikkaa.

– Länsimetro voittaa ratikan sata-nolla! naurahtaa Jeri Haapavuo, joka siirtyy Espoon toimipisteeseen alkuvuodesta 2019. Matti Helminen hoitaa jo avautuvan toimiston käytännön asioita joulukuussa 2018.

Tuleva kesätyöhaku vuonna 2019 hakee alan opiskelijoita myös Espoon uuteen toimipisteeseen ja otamme vastaan myös avoimia hakemuksia.

Kuvan © Technopolis