skip to Main Content

Atostekille lisätilaa Tampereen Hermiassa

Atostek on solminut Technopoliksen kanssa vuokrasopimuksen lisätiloista Tampereen Hermiassa. Atostekilla on 1.2.2017 alkaen käytössään Hermia 10 -rakennuksen koko 2. kerros sekä osa 1. kerroksesta, jossa on pääosin neuvottelutiloja ja jonkin verran työpisteitä.

Atostekin laajennustiloihin tehdään suora kulkuyhteys nykyisistä 2. kerroksen tiloista. Samalla sekä nykyisissä että uusissa tiloissa tehdään toimivuutta ja viihtyisyyttä parantavia muutoksia.

– Meille on tietenkin erittäin kätevää, että lisätila yhdistyy saumattomasti nykyisiin toimitiloihimme eikä meidän tarvitse muuttaa minnekään, toimitusjohtaja Mika Torhola Atostekista kertoo.

– Atostekilla on nyt 20% enemmän työntekijöitä kuin vuosi sitten ja kasvun odotetaan jatkuvan. Rekrytoimme juuri nyt lisää henkilökuntaa ja uudet tilat tarjoavat 20 lisäpaikkaa sopivaan aikaan, Torhola jatkaa.

– Erityisesti kasvua on julkisella puolella terveydenhuollon sähköisissä palveluissa ja yksityisellä puolella teollisuuden liikkuvien koneiden automaattiohjauksessa, arvioi Mika Torhola.

Lisätietoja: Risto Pitkänen, puh. 040 576 2064