skip to Main Content

eRA Tilannekuva esillä Operatiivisilla päivillä Helsingin Messukeskuksessa 15.–17.11.2017

Suomen Kirurgiyhdistyksen järjestämät Operatiiviset päivät järjestetään Messukeskuksessa 15.–17.11.2017. Kolmipäiväisillä messuilla on esillä erilaisia alaan liittyviä tuotteita ja palveluita.

Asiantuntijamme Jani-Petteri Peltovuori on messuilla mukana esittelemässä lääkärin työtä helpottavaa eRA Tilannekuvaa, joka kerää lääkärille yhdellä silmäyksellä katsottavaksi potilaan koko hoitohistorian Kanta-palvelusta.

eRA Tilannekuvan potilaan aikajana näyttää potilaan käyntitiedot nopeasti tarkasteltavana aikajanana, josta näkee helposti, missä potilasta on hoidettu ja miten. Näiden tietojen lisäksi lääkäri näkee esimerkiksi potilaan riskitiedot, viimeisimmät laboratoriokokeet, voimassaolevat diagnoosit ja lääkitykset. Tiedot eivät jää vain yhden järjestelmän varaan ja sairauden hoito on täsmällisempää ja nopeampaa.

eRA terveydenhuollon ammattilaisten apuna

Atostekin eRA-järjestelmä auttaa terveydenhuollon ammattilaisia Kantaan liittymisessä. Myös tietojen siirtäminen vanhoista potilastietojärjestelmistä onnistuu eRA Siirto -palvelun avulla.

Lisätiedot:
eRA myynti
Jani-Petteri Peltovuori
jani-petteri.peltovuori@atostek.fi
+358 40 523 0250