skip to Main Content

Monta työpaikkaa auki Atostekilla – haussa kokeneita ohjelmistosuunnittelijoita ja teknisen asiakaspalvelutiimin vetäjä

Kevät on tuonut Atostekille uusia tuulia ja samalla myös uusia mahdollisuuksia ihmisille, jotka haluavat tehdä merkityksellistä työtä terveydenhuollon, julkisen sektorin tai teollisuuden projektien parissa.

Meillä pääset mukaan yhteiskunnallisesti merkittäviin projekteihin reilussa ja matalan organisaatiorakenteen työyhteisössä, jossa ihminen otetaan vastaan ihmisenä. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen, laajan terveysvakuutuksen ja stabiilin työn alati kasvavassa yrityksessä. Atostek on työntekijöidensä omistama yritys.

Haetaan kokenutta ohjelmistosuunnittelijaa, Tampere tai Espoo

Haluatko monipuolistaa osaamistasi? Onko sinulla vahva kokemus ohjelmistosuunnittelusta, josta on hyvä ponnistaa uusiin haasteisiin? Oletko tehnyt töitä pitkään samalla profiililla ja haluaisit työnkuvaasi ehkä jotakin uutta?

Odotamme sinulta kokemusta ohjelmistosuunnittelijan tehtävistä ja halua toimia vastuullisessa roolissa. Edellytämme tehtävään soveltuvaa diplomi-insinöörin tai maisterin koulutusta, ongelmanratkaisukykyä ja itsenäistä työotetta. Projektinhallintakokemus tai toimialaosaaminen teollisuudesta tai terveydenhuollosta katsotaan eduksi, mutta eivät ole edellytyksiä tehtävässä toimimiselle. Meillä tehtäviä ja vastuita sovitetaan oman osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Atostekilla on kaksi toimipaikkaa Tampereella ja Espoossa. Otamme hakemuksia vastaan kumpaankin toimipisteeseen. Lisätietoja antavat Tomi Javanainen (tomi.javanainen@atostek.fi, puh. 045 113 8882) ja Annamari Lehtinen (annamari.lehtinen@atostek.fi, puh. 045 645 6394).

Lue lisää ja täytä hakemus

Haetaan teknisen asiakaspalvelutiimin vetäjää, Tampere

Tässä tehtävässä pääset toimimaan kasvavan aspa-tiimimme keulana, asiakasyhteydenpidon avainhenkilönä ja tiedonkulun varmistajana. Työsi koostuu asiakkaidemme ongelmien ratkaisemisesta, projektien käyttöönotoista, järjestelmiemme käyttöohjeistusten ja teknisten tiedotteiden laadinnasta. Vastaat myös yhdessä tiimin kanssa monikanavaisesta asiakaspalvelustamme puhelimitse, tiketöintijärjestelmän kautta ja sähköpostilla. Huolehdit siitä, että asiakaspalvelumme rokkaa; tapahtumat kirjataan järjestelmiimme ja asiakas saa avun nopeasti. Teet yhteistyötä paitsi asiakkaidemme myös useiden sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien, kuten tuotepäällikön, ohjelmistokehityksen ja julkisten tahojen kanssa.

Haku paikkaan on auki 21.2.2021 saakka. Laitathan pikaisesti vapaamuotoisen hakemuksen ja cv:n palkkatoiveineen hakulinkin kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Eeva-Maija Hiekkataipaleelta emppu@porkkanajakeppi.fi, p. 0400 710 141

Lue lisää ja täytä hakemus