skip to Main Content

Palvelumuotoilu on yksi päivän sanoista – ED Design mukana kehityksessä

Meillä Atostekilla arvostetaan henkilöstön jatkuvaa oman osaamisen kehittämistä. Tähän teemaan liittyen ED Design kävi tiloissamme pitämässä seminaarin palvelumuotoilusta toimihenkilöillemme 18.5.2018. Seminaariin osallistuivat niin Atostekin UX-suunnittelijat kuin projektipäällikötkin.

“Palvelumuotoilu on nyt yksi päivän sanoista, ja olemme aina avoimia hyville yhteistyökumppaneille. ED Designin seminaari oli loistava tapa kehittää työntekijöidemme osaamista”, Atostekin toimitusjohtaja Mika Torhola kertoo.

Palvelumuotoilu tähtää parhaiden tulevaisuutta muokkaavien ratkaisujen löytämiseen, joka on varsinkin Atostekin toimialoilla teollisuudessa, terveydenhuollossa ja julkisella sektorilla hyvin tärkeää. ED Designin järjestämä seminaari sai Atostekin osaajien keskuudessa hyvää palautetta ja yhteistyö jatkuu myös tulevaisuudessa.

“Pääsimme koulutuspäivän aikana ryhmissä harjoittelemaan menetelmien soveltamista käytännössäkin. Kaikkiaan päivä oli oikein onnistunut ja antoisa”, kertoo johtava konsultti Risto Pitkänen Atostekilta.