skip to Main Content

Terveystekniikan aamupala Tampereella 13.5.2016

Technopolis tarjoaa aamupalaa teemalla Health & Bio meet Tech — Tulevaisuuden terveyttä ja hyvinvointia jo tänään. Tapahtuma kuuluu maksuttomaan Business Breakfast -sarjaan.

Ohjelma alkaa 13.5.2016 klo 7:45 puolen tunnin aamiaisella Hermian auditoriossa, Hermiankatu 1, Tampere. Sen jälkeen on kymmenen puheenvuoroa digitaalitekniikan avaamista mahdollisuuksista terveysalan palveluiden kehittämiseen. Puhujina on Tampereella toimivia alan yrittäjiä ja asiantuntijoita.

Atostekin toimitusjohtaja Mika Torhola puhuu otsikolla ”Kansallinen terveysarkisto poistaa fyysisen sijainnin kahleet”. Atostek on yksi harvoista välittäjäorganisaatioista Kelan Kanta-arkistoon ja tunnettu potilasjärjestelmistä riippumattomien sähköisen lääkemääräyksen ja arkistoinin palveluiden kehittäjänä. Palvelut toimivat myös mobiilialustoilla.

– Terveydenhuollon tietojärjestelmät on rakennettava Kelan Kanta-järjestelmän päälle. Se muodostaa yhteisen ytimen, johon liittyviä järjestelmiä ei tarvitse kehittää keskusjohtoisesti eikä kaikkien tarvitse keskustella keskenään, sanoo Mika Torhola.

Lisätietoja:

Mika Torhola, Atostek Oy, puh. 045 113 0300

Business Breakfast: Health & Bio meet Tech