skip to Main Content

Tuotteet

Atostek ERA

Atostek ERA on helppo ja nopea tapa liittyä Kelan Kanta-palveluihin. Olitpa sitten tietojärjestelmätoimittaja tai terveydenhuollon ammattilainen, Atostek ERA -tuoteperheestä löytyy sinulle sopiva ratkaisu.

Recibus

Recibus on kansainvälisille markkinoille suunnattu sähköisen lääkemääräyksen pilvipalvelu. Se pohjautuu jo kaksi vuotta Suomessa tuotantokäytössä olleeseen ERA-palveluun, mutta sisältää lisäksi kaikki tarvittavat kansallisia taustapalveluita vastaavat tietokannat sekä apteekkikäyttöliittymän.

PET ERP

Toiminnanohjausjärjestelmä PET-kuvantamiskeskusten käyttöön. Atostekin PET ERP hallitsee PET-keskuksen resursoinnin, tutkimusten aikataulutukset, tutkimusdatan kirjauksen sekä lääkevalmistuslaboratorion varastonhallinnan. PET ERP sisältää GMP-vaatimukset täyttävän LIMS-järjestelmän.

Flexbot

Flexbot on liikkuvien koneiden kehittämiseen tarkoitettu ohjelmistoalusta, jonka avulla voit nopeuttaa tuotekehitystä ja säästää kustannuksissa. Flexbot automatisoi monimutkaisia ohjelmistokehitysprosesseja, jolloin kehittäjäsi voivat keskittyä algoritmien luomiseen ja liiketoimintalogiikan muovaamiseen.

Haluatko kuulla lisää tuotteistamme?
Ota yhteyttä niin kerromme lisää.