skip to Main Content

Kotitoimiston työkalut kuntoon – tarjoamme Atostek eRAn nyt uusille liittyjille ilman käyttöönottomaksua!

Me Atostekilla haluamme auttaa arjen pyörittämisessä ja siksi tarjoamme eRAn nyt ilman käyttöönottomaksua itsenäisille ammatinharjoittajille toukokuun loppuun saakka. Yhteiskunnan toimiessa nyt osaksi etänä on tärkeää saada potilaiden merkinnät kulkemaan toimijalta toiselle vaivattomasti ja nopeasti.

Atostek eRA mahdollistaa potilaan tietojen katselemisen Kannasta, potilastiejen kirjaamisen Kantaan ja reseptin määräämisen vaivattomasti selaimen kautta riippumatta siitä, käytätkö konetta kotona vai vastaanotolla. Käyttöä varten tarvitset vain terveydenhuollon ammattikortin ja kortinlukijan.

Käyttöönottomaksua ei peritä toukokuun loppuun mennessä tehdyistä uusista tilauksia. Palvelun kuukausimaksu on 30 €/kk (+ ALV 24% ensimmäiset 6 kk *) ja sisältää eRA Arkiston ja eRA Reseptin. eRA-tiimimme auttaa käyttöönotossa ja koulutuksia järjestetään etänä maalis-huhtikuun aikana.

Ammatinharjoittajan tulee kuulua IAH-rekisteriin ja hänellä täytyy olla voimassa oleva terveydenhuollon ammattikortti, jolla kirjaudutaan järjestelmään.

Ota yhteyttä

* 6 kk jälkeen tilaus jatkuu toistaiseksi voimassa olevana hinnalla 40 €/kk/käyttäjä (+ ALV 24 %).

Katso myös:
Atostek eRA