skip to Main Content

Kevyt käyttöönotto jopa viikossa – eRA Lomakkeet tarjoaa Kanta-lomakepalvelun yksityisille klinikoille vaivattomasti

Jo vuoden markkinoilla ollut eRA Lomakkeet täyttää yksityisten toimijoiden sähköiset lomaketarpeet ja on käyttöönottovalmis noin viikossa. Palvelulla voi luoda ja tallettaa muun muassa lääkärintodistukset ja -lausunnot suoraan sähköisesti Kanta-palveluun.

Atostek onnittelee – UNA Oy:n julkisen sektorin terveydenhuollon toimijoille suunnattu lomakepalvelu on otettu käyttöön onnistuneesti helmikuussa 2019!

Yksityistenkään toimijoiden ei tarvitse kuitenkaan jäädä nuolemaan näppejään: alkuvuodesta 2018 käyttöönotettu Atostek eRA Lomakkeet kattaa kaikki tällä hetkellä Kanta-palveluiden mahdollistamat sähköiset lomakkeet, ja se on käytössä jo Helsingistä Viitasaarelle.

eRA Lomakkeet -palvelulla voi luoda ja tallettaa muun muassa lääkärintodistukset ja -lausunnot suoraan sähköisesti Kanta-palveluun. Nyt myös muut todistuksia tai lausuntoja tarvitsevat tahot, kuten Traficom, saavat tiedon sähköisesti. Sähköinen lääkärintodistus helpottaa tiedon siirtymistä: erilaiset todistukset tallentuvat suoraan Kelan Kanta-palveluun, jolloin tieto siirtyy nopeammin, tehokkaammin ja turvallisemmin sitä tarvitseville tahoille.

Palveluun on olemassa valmis web-käyttöliittymä ja sen voi integroida tarpeen vaatiessa myös potilastietojärjestelmään. Integraatiota ei kuitenkaan vaadita, vaan palvelun saa helposti käyttöön riippumatta siitä, mitä potilastietojärjestelmää organisaatio käyttää.

Lue lisää eRA Lomakkeet -palvelusta!