skip to Main Content

Kansa tulee, oletko valmis?

Oletko sosiaalihuollon toimija? Onko käytössäsi sosiaalihuollon asiakastietojärjestelmä ja haluat, että järjestelmä täyttää jatkossakin tarvittavat vaatimukset? Liity Kantaan helposti Atostek ERAn avulla!

Julkisen sosiaalihuollon palveluntarjoajien ja julkisen sosiaalihuollon lukuun toimivien yksityisten palveluntarjoajien on liityttävä Kanta-palveluun viimeistään 1.9.2024.

Atostek ERAn avulla liityt Kantaan helposti ja nopeasti. ERA Kansa tarjoaa kätevän rajapinnan, jonka avulla sosiaalihuollon Kanta-yhteys voidaan integroida olemassa olevaan tietojärjestelmääsi muutamassa kuukaudessa. Palvelun avulla voit tallentaa, tarkastella ja säilyttää sosiaalipalveluissa syntyviä asiakasta koskevia tietoja ja asiakirjoja turvallisesti lain vaatimalla tavalla. ERAn voi ottaa käyttöön tarvittaessa myös ilman integraatiota.

ERA on sosiaalihuollon toisen vaiheen Kanta-vaatimukset täyttävä tietojärjestelmä. Tietojärjestelmiä, jotka kattavat vain ensimmäisen vaiheen vaatimukset ei voi ottaa käyttöön enää vuoden 2022 jälkeen.

Lisätietoja:

Sampo Ojala
ERA-asiakasvastaava
sampo.ojala@atostek.com
+358 45 7833 4801

Varaa tapaaminen