skip to Main Content

Kesätöiden hakuaika alkoi Atostekilla

Meillä Atostekilla palkataan jälleen kesätöihin ohjelmistoalan opiskelijoita. Vaikka hakuaikaa on 16.2.2018 saakka, suosittelemme hakemaan mahdollisimman pian – haastattelemme hakijoita myös ennen hakuajan päättymistä.

Kesätyöntekijänä Atostekilla pääset mukaan aitoihin ja merkittäviin projekteihin. Me tarjoamme mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi täyden tiimin tuen ja rennon työyhteisön. Ottaisitko siis ensimmäiset oman urapolkusi askeleet kesällä 2018 – Atostekilla?

Otamme kesätöihin yleensä vähintään kolme vuotta opiskelleita tai opinnoissaan vastaavasti edenneitä tietotekniikan, tietojenkäsittelytieteen tai vastaavan alan opiskelijoita. Avainsanoja ovat ohjelmointi, ohjelmistojen ja tietojärjestelmien suunnittelu sekä käyttäjäkokemuksen suunnittelu.

Hae kesätyöntekijäksi osoitteessa http://rekry.atostek.com tai sähköpostilla lähettämällä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä ote opintosuoritusrekisteristä osoitteeseen rekry@atostek.fi. Lähetäthän hakemuksesi nopeasti (kuitenkin viimeistään 16.2.2018), sillä tehtävät täytetään sitä mukaa kuin sopivat tekijät löytyvät! Vastaamme hakemuksiin mahdollisimman pian.

Lisätietoja kesätöihin liittyen kertoo Tomi Javanainen / 045 113 8882.

Atostek on mukana myös Yrityspäivillä 7.-8.2.2018. Tule juttelemaan!