skip to Main Content

Necora: eResepti kolmessa päivässä Atostekin eRAn avulla

Tamperelainen Necora on lisännyt omaan sosiaalialan asiakastietojärjestelmäänsä sähköisen lääkemääräyksen käyttäen Atostekin tarjoamaa eRA-palvelua.

Necoran Nappula on sosiaalialan ammatilaisten työkalu, jonka käyttö ei vaadi erityistä tietoteknistä osaamista. Sähköinen lääkemääräys on tarkoin säädelty ja valvottu toiminto, joka edellyttää tunnistautumista ja pääsyä Kelan Kanta-järjestelmään. Tästä syystä toiminnon toteuttaminen olemassaolevaan järjestelmään ei ole yksinkertaista, ellei sitten käytä valmista eRA-palvelua.

– Atostekin eRA on helppo, nopea ja erittäin hyvin dokumentoitu palvelu sähköisten lääkemääräysten integroimiseksi sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmätuotteisiin. eRA-integraation tekniseen toteuttamisen käytettiin aikaa kolmen miestyöpäivän verran ja pystyimme toimittamaan toiminnallisuuden loppuasiakkaalle varsin ripeällä aikataululla, kehuu Necoran toimitusjohtaja Matti Mäkelä.

– Atostekin tuki oli sekä ohjelmointi- että käyttöönottovaiheessa ensiluokkaisen hyvä. Atostekin ratkaisu on käytettävyydeltään hyvä, ja se on neutraalin tyylinsä vuoksi helposti tuotavissa erilaisten järjestelmien osaksi, jatkaa Mäkelä.

– Atostekin eRA-järjestelmä on Suomen ainoa palvelu, jonka avulla potilastietojärjestelmät voidaan helposti integroida Kanta-järjestelmään tai jonka avulla Kanta-järjestelmää voidaan suorakäyttää, muistuttaa projektipäällikkö Juho Leppämäki Atostekista.

-Meiltä on juuri tulossa eRA:an myös Potilastiedon arkiston tuki, lupaa Leppämäki.

Lisätietoja:
Matti Mäkelä, toimitusjohtaja, Necora Systems Oy, puh. 044 540 0448
Juho Leppämäki, Atostek Oy, puh. 045 113 8883