skip to Main Content

Ohjelmistoalan ammattilainen, etsitkö uusia uramahdollisuuksia?

Ohjelmistoalan ammattilainen, meillä on töitä tarjolla! Kiinnostaisiko sinua työskennellä ohjelmistosuunnittelijana lääkinnällisten laitteiden, sote-alan tai teollisuuden parissa? Tai haluaisitko kenties olla mukana tekemässä Suomen parasta Kanta-yhteensopivaa terveydenhuollon tietojärjestelmää?

Lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelun ammattilaiseksi

Etsimme lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelun ammattilaisia. Tehtävänkuva on monipuolinen ja työtehtävät sovitetaan oman kokemuksesi sekä kiinnostuksesi mukaan – voit työskennellä ohjelmistosuunnittelijana, ohjelmistoarkkitehtina tai projektipäällikkönä.

Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi lääkinnällisen laitteen ohjelmistojen suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa. Työtä tehdään tietoturva- ja ohjelmistokehitysstandardien sekä yhdessä sovittujen toimintatapojen mukaisesti, jotta lopputulos täyttää lääkinnällisen laitteen vaatimukset.

Lue lisää lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelijan tehtävästä ja hae Atostekille!

Sinustako sote-ohjelmistosuunnittelija?

Haluatko mukaan merkityksellisiin sosiaali- ja terveydenhuollon tuottavuutta edistäviin hankkeisiin ohjelmistokehityksen, integraatioiden ja järjestelmien parissa? Sote-ohjelmistosuunnittelijan tehtävässä voit työskennellä esimerkiksi vanhojen tietojen siirtohankkeissa, joissa potilastietoa siirretään arkistokäyttöön jääneistä potilastietojärjestelmistä pysyväissäilytykseen kansalliseen terveystiedon arkistoon (Kanta).

Lue lisää sote-ohjelmistosuunnittelijan tehtävästä ja hae Atostekille!

Haussa teollisuuden ohjelmistosuunnittelijoita – ja sellaiseksi haluavia

Autonomisesti liikkuvat laitteet, sensorifuusio, virtuaalinen testaus tai ROS2-robotiikka – kuulostavatko nämä asioilta, joiden parissa haluaisit työskennellä? Teollisuuden ohjelmistosuunnittelijana suunnittelet ja toteutat ohjelmistoja osana kokenutta asiantuntijatiimiä, joka on aina tarvittaessa tukenasi.

Voit myös halutessasi saada vastuuta käytännön ohjelmistokehityksen lisäksi esimerkiksi ohjelmiston rakenteen ja arkkitehtuurin suunnittelusta, toisten työntekijöiden ohjaamisesta tai projektinhallinnasta.

Lue lisää teollisuuden ohjelmistosuunnittelijan tehtävästä ja hae Atostekille!

Hae Atostekille järjestelmäylläpitäjäksi

Onko sinulla kokemusta jonkin palvelun ylläpidosta ja siitä vastaamisesta? Haluatko olla mukana tekemässä Suomen parasta Kanta-yhteensopivaa terveydenhuollon tietojärjestelmää?

Etsimme Atostek ERA -järjestelmän ylläpitoon tekijää vahvistamaan terveydenhuollon tietojärjestelmäkehitystä. Tässä tehtävässä vastaat esimerkiksi tuotanto-, testi- ja demopalvelimien hallinnoinnista, päivityksestä ja valvonnasta sekä tuotantoympäristön toimivuuden varmistamisesta ja kehittämisestä.

Lue lisää järjestelmäylläpitäjän tehtävästä ja hae Atostekille!

Ota yhteyttä rekrytiimiimme

Lisätietoja tehtäviin liittyen voit kysyä Annamarilta tai Tomilta. Voit myös varata 15 minuutin keskustelutuokion Annamarin kanssa. Keskustelun aikana voit kysellä tarkemmin esimerkiksi hakuprosessista tai Atostekista työpaikkana.

Tutustu avoimiin työpaikkoihimme!

 

 

Tomi Javanainen
tomi.javanainen@atostek.com
045 113 8882