skip to Main Content

Hae Atostekille järjestelmäylläpitäjäksi

Onko sinulla kokemusta jonkin palvelun ylläpidosta ja siitä vastaamisesta? Entä hallitsetko tietokantojen perusteet? Hae meille Atostek ERA -järjestelmän ylläpitäjäksi!

Etsimme Atostek ERA -järjestelmän ylläpitoon tekijää vahvistamaan terveydenhuollon tietojärjestelmäkehitystä. Tässä tehtävässä vastaat esimerkiksi tuotanto-, testi- ja demopalvelimien hallinnoinnista, päivityksestä ja valvonnasta sekä tuotantoympäristön toimivuuden varmistamisesta ja kehittämisestä.

Meillä pääset mukaan hankkeisiin, joiden tulokset näkyvät ja vaikuttavat yhteiskunnallisesti! Atostek ERA on sosiaali- ja terveydenhuollon käyttöön suunniteltu alusta, joka toimii liityntäpalveluna kansallisiin järjestelmiin. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta halua tehdä Suomen parasta Kanta-yhteensopivaa terveydenhuollon tietojärjestelmää ja sitoutumista tehtävään.

Lue lisää järjestelmäylläpitäjän tehtävästä ja hae meille! Tutustu myös muihin avoimiin työpaikkoihimme.

Jäikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä Annamariin tai Tomiin. Voit myös varata Annamarille 15 minuutin keskustelutuokion, jonka aikana on mahdollista kysellä lisää esimerkiksi hakuprosessista tai Atostekista työpaikkana.
 

Annamari Lehtinen
annamari.lehtinen@atostek.com
045 645 6394

Varaa 15 min TAPAAMINEN

 

 

 

Tomi Javanainen
tomi.javanainen@atostek.com
045 113 8882