skip to Main Content

Lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelun ammattilaiseksi – hae Atostekille!

Haluaisitko toimia lääkinnällisten laitteiden tuotekehityksen parissa ohjelmistosuunnittelijana, ohjelmistoarkkitehtina tai projektipäällikkönä? Hae Atostekille!

Toteutamme asiakkaillemme lääkinnällisten laitteiden ohjelmistoja ISO 13485- ja IEC 62304 -standardien mukaisesti. Olemme tehneet ohjelmistoja muun muassa pienten lasten astman hoitoon sekä rytmihäiriöpotilaiden seurantaan.

Etsimme Atostekille lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelun ammattilaisia. Tehtävänkuva on monipuolinen ja työtehtävät sovitetaan oman kokemuksesi sekä kiinnostuksesi mukaan – voit työskennellä lääkinnällisten laitteiden parissa ohjelmistosuunnittelijana, ohjelmistoarkkitehtina tai projektipäällikkönä.

Työtehtävät pitävät sisällään esimerkiksi lääkinnällisen laitteen ohjelmistojen suunnittelua, toteutusta ja ylläpitoa. Työtä tehdään tietoturva- ja ohjelmistokehitysstandardien sekä yhdessä sovittujen toimintatapojen mukaisesti, jotta lopputulos täyttää lääkinnällisen laitteen vaatimukset.

Lue lisää lääkinnällisten laitteiden ohjelmistosuunnittelijan tehtävästä ja hae Atostekille! Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme.

Jäikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä Annamariin tai Tomiin.

Annamari Lehtinen
annamari.lehtinen@atostek.com
045 645 6394

 

 

 

Tomi Javanainen
tomi.javanainen@atostek.com
045 113 8882