skip to Main Content

Haussa teollisuuden ohjelmistosuunnittelijoita – ja sellaiseksi haluavia

Autonomisesti liikkuvat laitteet, sensorifuusio, virtuaalinen testaus tai ROS2-robotiikka – kuulostavatko nämä asioilta, joiden parissa haluaisit työskennellä? Hae Atostekille teollisuuden ohjelmistosuunnittelijaksi!

Ratkaise teollisuusalan teknisiä haasteita! Atostekilla teollisuuden tuotekehityksen projektit liittyvät esimerkiksi autonomisesti liikkuviin laitteisiin, paikannukseen, sensorifuusioon, virtuaalisen testaukseen ja ROS2-robotiikkaan.

Työtehtävät käytännössä

Ohjelmistoarkkitehti Olli Kivelä työskentelee Atostekilla Mitsubishi Logisnext Europen TruckTool-diagnostiikkatyökalun parissa.

Työssäni pääsen näkemään laajan skaalan erilaisia teknologioita ja työkaluja asioiden ratkaisemiseen, samalla tietysti tutustuu myös erilaisiin työskentelytapoihin, hän kuvailee.

Atostekilla arvostetaankin halukkuutta oppia uusia työkaluja ja tekniikoita kaikkea ei kuitenkaan tarvitse eikä voikaan osata valmiiksi.

– Mielestäni Atostekilla annetaan sopivasti tilaa kehittyä. Lisäksi työtehtävissä on mukavasti tarjolla vaihtelua, joten jokaiselle varmasti löytyy omaa kiinnostusta vastaavia tehtäviä, Kivelä jatkaa.

Töitä oman kokemuksen ja kiinnostuksen mukaan

Atostekilla työtehtävät sovitetaan oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Pääset toimimaan osana asiantuntijatiimiä, jossa tiimin jäsenet ovat aina tarvittaessa tukenasi. Meillä voit halutessasi saada vastuuta käytännön ohjelmistokehityksen lisäksi esimerkiksi ohjelmiston rakenteen ja arkkitehtuurin suunnittelusta, toisten työntekijöiden ohjaamisesta tai projektinhallinnasta.

Lue lisää teollisuuden ohjelmistosuunnittelijan työtehtävästä ja hae Atostekille! Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme.

Jäikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä Annamariin tai Tomiin.

 

Annamari Lehtinen
annamari.lehtinen@atostek.com
045 645 6394

 

 

 

Tomi Javanainen
tomi.javanainen@atostek.com
045 113 8882