skip to Main Content

Sinustako sote-ohjelmistosuunnittelija? Hae Atostekille!

Etsimme Atostekille uusia tekijöitä – haluatko työskennellä julkisen sektorin sosiaali- ja terveydenhuollon ohjelmistokehityksen, integraatioiden ja järjestelmien parissa?

Meillä pääset mukaan merkityksellisiin sosiaali- ja terveydenhuollon tuottavuutta edistäviin hankkeisiin ohjelmistokehityksen, integraatioiden ja järjestelmien parissa.

Työskentely sote-maailman ohjelmistokehityksen parissa

Millaista työskentely sote-ohjelmistokehityksen maailmassa sitten käytännössä on? Projektipäällikkö ja ohjelmistosuunnittelija Noora Männikkö työskentelee Atostekilla sote-tietojen kirjaamisen ja käsittelyn parissa. Lisäksi hän on mukana suunnittelemassa ja toteuttamassa integraatioita Kelan Kanta-palveluihin.

Pääsen työssäni perehtymään siihen, millaista tietoa sosiaali- ja terveydenhuollossa käsitellään, ja miten tiedot käytännössä liikkuvat järjestelmien välillä. Työssä tulee jatkuvasti vastaan uudenlaisia tarpeita ja tilanteita, joihin tarvitaan ratkaisuja, hän kuvailee.

– Toki aiempaa kokemusta ja tuloksia saa hyödynnettyä, mutta aina tarvitaan myös jotakin uutta. Töiden suhteen ei siis pääse jumiutumaan pelkästään vanhaan, vaikka aihepiiri sinänsä pysyy samana, Männikkö jatkaa.

Hae Atostekille

Atostekilla työtehtävät sovitetaan oman kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Pääset toimimaan osana asiantuntijatiimiä, jossa tiimin jäsenet ovat tarvittaessa tukenasi.

Lue lisää sote-ohjelmistosuunnittelijan tehtävästä ja hae Atostekille! Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme.

Jäikö kysyttävää? Voit olla yhteydessä Annamariin tai Tomiin. 

 

Annamari Lehtinen
annamari.lehtinen@atostek.com
045 645 6394

 

 

 

Tomi Javanainen
tomi.javanainen@atostek.com
045 113 8882