skip to Main Content

Se ilta, kun Atostekista tuli hetkeksi kulttuurituottaja

Atostekin 20-vuotisjuhlat järjestettiin Tampereen Sketsiteatteri Palatsilla 23.10.2019. Juhlista ei puuttunut kimallusta tai myöskään naurua. Juhliin tuotettu sketsiproduktio Atostek tulevaisuuteen kertoi Atostekin ensivaiheista ja tulevaisuudesta mukaillen todellisuutta, päähenkilöinään Martti ja professori K. Marttunen.

Arvokkaassa ympäristössä järjestetyt juhlat olivat kaikkea muuta kuin hidastempoiset; tulevaisuutta maalailtiin niin puheissa kuin näytelmässäkin ahkerasti. Atostekin toimitusjohtaja Mika Torhola avasi juhlat päässään pupunkorvat ja toivoi kaikkien ottavan ilon irti asiaankuuluvalla tavalla.

Atostekin työntekijöiden lisäksi vieraaksi kutsuttiin sidosryhmien ja asiakkaiden edustajia.

Atostek tulevaisuuteen -sketsiproduktion pohjalla olivat Atostekin työntekijöiden haastattelut. Paluu tulevaisuuteen -mukaelmassa oli käytetty luovasti todellisia toimiston henkilöitä ja tapahtumia. Näytelmän lisäksi juhlijoita viihdytti jazz-musiikillaan Reefland Three Band.

Katso tunnelmia videolta:

Sketsiproduktion ohjaaja ja käsikirjoittaja: Heini Vahtera, rooleissa Mikko Semi, Ines Kakkonen, Teemu Mäkinen ja Elina Väänänen.

Kiitos kaikille mukana olleille!