skip to Main Content

Tekoäly ja terveysdata – Atostek mukana Tietojenkäsittelytieteen päivillä 20.–21.6.

Tietojenkäsittelytieteen päivät järjestetään Tampereen yliopistolla 20.–21.6.2022. Mukana tapahtumassa on myös Atostekin Klaus Förger, joka pitää puheenvuoron terveysdatan toisiokäyttöön liittyvästä Jasmine-tutkimusprojektista.

Vanhempi ohjelmistosuunnittelija ja tekniikan tohtori Klaus Förger pitää puheenvuoronsa Atostekin Jasmine-tutkimusprojektista, joka keskittyy terveystiedon automaattiseen hyödyntämiseen ja jalostamiseen erityisesti koneoppimisen keinoin. Tutkimusprojektissa tietomassaan sovelletaan tekoälyä, joka mahdollistaa esimerkiksi potilaiden riskianalyysit erilaisista sairauksista. Förger toimii myös tutkimusprojektin tieteellisenä johtajana.

Atostekin Klaus Förgerin puheenvuoro Artificial Intelligence for National Health Records Tietojenkäsittelytieteen päivillä tiistaina 21.6. klo 11.45–12.05.

Tänä vuonna Tietojenkäsittelytieteen päivien teemana on AI meets SE – Tekoälyn ja ohjelmistokehityksen rajapinta. Tapahtuma kerää yhteen alan opettajia, jatko-opiskelijoita sekä muita alasta kiinnostuneita.

Lue lisää:

Tohtorin urapolku – automaattitrukkeja ja tekoälyn soveltamista terveysdataan

Tietojenkäsittelytieteen päivät 2022