skip to Main Content
kesätyöntekijä

Tuleva ohjelmistoalan ammattilainen: Atostek palkkaa opiskelijoita kesätöihin

Opiskeletko tietotekniikkaa, tietojenkäsittelytiedettä tai vastaavaa alaa? Kiinnostaako koodaus, ohjelmistojen ja tietojärjestelmien suunnittelu tai käyttäjäkokemuksen suunnittelu? Haluaisitko kesätöihin kasvavaan, asiantuntevaan ja työntekijöistään välittävään softafirmaan?

Atostekin erikoisalaa ovat terveydenhuollon ja lääkinnällisten laitteiden ohjelmistot, teollisuuden tuotekehitykseen liittyvät ohjelmistot sekä julkisen sektorin tietojärjestelmät. Meillä on sekä omia tuotteita että asiakkaille tehtävää projektiliiketoimintaa.

Tarjoamme nyt alan opiskelijoille mahdollisuuden päästä kesäksi oikeisiin ohjelmistoprojekteihin tekemään merkityksellistä työtä. Meillä pääset kokeilemaan koulussa oppimaasi käytännössä ja kehittämään taitojasi. Palkkaamme useita kesätyöntekijöitä – lähetä vapaamuotoinen hakemus, CV sekä ote opintosuoritusrekisteristä 28.2.2017 mennessä osoitteeseen rekry@atostek.fi.  Otamme kesätöihin yleensä vähintään kolme vuotta opiskelleita tai opinnoissaan vastaavasti edenneitä. Lisätietoja antaa Tomi Javanainen (tomi.javanainen@atostek.fi, puh. 045 113 8882).

Lue alta erään kesätyöntekijämme kokemuksia!

 

”Olen oppinut uskomattoman paljon”

Lauri Koriseva, 23, haki kesätöihin Atostekiin opiskellessaan neljättä vuotta Tampereen teknillisessä yliopistossa keväällä 2016. Hänen pääaineensa on ohjelmistotuotanto. Etukäteen Lauri oli tutustunut Atostekiin mm. Yrityspäivillä. Hän oli yksi kesätöihin valituista ja aloitti toukokuussa 2016.

— Ensimmäisenä päivänä en oikein tiennyt mitä odottaa, mutta minut perehdytettiin hyvin ja pääsin melkein heti mukaan oikeaan projektiin toteuttamaan osia älykorttiohjelmistoon. Oli hienoa, kun softa saatiin valmiiksi ja näin sen toiminnassa, Lauri kertoo.

Kesän jälkeen Lauri teki niin kuin moni Atostekiin kesätöihin tullut vuosien varrella: hän sopi osa-aikaisesta työskentelystä lukuvuoden aikana.

— Työn ja opiskelun yhdistäminen on onnistunut tosi hyvin, sillä olen saanut itse päättää työssäolopäivät. Lisäksi Atostekin sijainti Hermiassa TTY:n vieressä ja kilometrin päässä kotoa on helpottanut arkea, Lauri sanoo.

Älykorttiprojektin jälkeen Lauri on ollut mukana tiimissä, joka kehittää Atostekin omaa eRA-palvelua, jolla lääkärit kirjoittavat sähköisiä lääkemääräyksiä ja katselevat ja kirjaavat potilastietoja Kansalliseen terveysarkistoon selainpohjaisen käyttöliittymän kautta.

— On ollut hienoa työskennellä kokeneiden ammattilaisten kanssa korkeatasoisessa projektissa. Olen oppinut uskomattoman paljon ja töissä kehittyneet ohjelmointitaidot ovat auttaneet sekä koulun harjoitustöissä että omissa vapaa-ajan ohjelmointiprojekteissani, Lauri arvioi. — Täällä on kannustava ilmapiiri. Ei hengitetä niskaan, mutta toisaalta tukea ja neuvoja saa aina tarvittaessa, hän jatkaa.

— Myös firman tapahtumat kuten kesäpäivä ja pikkujoulumatka Tallinnaan ovat olleet mukavia, Lauri kehuu.

 

Atostek on mukana yrityspäivillä 1.-2.2.2017. Tule juttelemaan!