skip to Main Content

Suomen terveydenhuollon edistykselliset IT-ratkaisut esillä Birminghamissa

Suomessa on ratkaistu potilastietojen ja reseptien välittäminen eri terveydenhoito-organisaatioiden välillä edistyksellisellä tavalla.  Suomen terveydenhuollon IT-arkkitehtuurin tarina on esillä Birminghamin Naidex-messuilla maaliskuun lopulla.

– Kansainvälisesti ainutlaatuinen Kanta-palvelumme sisältää keskitetyn potilastiedon arkiston, johon potilastietojärjestelmät ja muut sosiaali- ja terveydenhuollon tietojärjestelmät voivat liittyä. Liityntä Kantaan voidaan toteuttaa nopeasti ja vaivattomasti kaupallisen liityntäpalvelun kautta. Tämä kerroksellinen arkkitehtuuri mahdollistaa innovatiiviset kaupalliset ratkaisut uhraamatta yhtenäisyyttä ja yhteensopivuutta kansallisella tasolla, kertoo Atostekin toimitusjohtaja Mika Torhola, joka puhuu messuilla.

Naidex on Euroopan suurin ja laaja-alaisin ammattilaisten ja kuluttajien messutapahtuma terveydenhuollon ja hyvinvointipalvelujen alueella.

Tapahtumassa on 250 näytteilleasettajaa, 150 seminaaria ja lukuisia kansainvälisen tason puhujia. Kävijämääräksi odotetaan noin 12.000.

Atostek on sertifioitu Kanta-välittäjä ja potilastietojärjestelmistä riippumattoman sähköisen lääkemääräyksen sekä potilastiedon arkiston edelläkävijä. Atostek on kehittänyt vientiä varten avaimet käteen -ratkaisun sähköiselle lääkemääräykselle. Recibus-niminen vientituote sisältää myös Kantaa vastaavat toiminnalliset osat.

Lisätietoja:

Mika Torhola, puh. 050 412 3453

Naidex-messut, Birmingham, Englanti, 28.-30.3.2017

Recibus

Atostek