skip to Main Content

”Voimaa tilaajalle” valtionhallinnon VaikuttajaForumissa 25.-26.11.2014

Liikenneviraston Tieliikenteen palveluiden kehittäminen -yksikön päällikkö Aapo Anderson puhuu otsikolla ”Voimaa tilaajalle” vuoden 2014 valtionhallinnon vaikuttajaforumissa Hämeenlinnassa.

Puheen teemana on tietojärjestelmän rakennuttajakonsulttipalvelun käyttäminen julkisen tilaajan apuna tietojärjestelmien hankinnoissa niin, että myös tilaajan puolella on vahvaa osaamista. Tämä mahdollistaa päivittäisen toiminnallisen ja teknisen dialogin, mitä tarvitaan erityisesti nykypäivän ketterissä kehitysprojekteissa. Toimittajan asiantuntijat istuvat näin eri puolella pöytää, eikä kukaan ole samanaikaisesti tilaajan ja toimittajan puolella. Case-esimerkkinä on Atostek Oy:n Liikennevirastolle tarjoamat palvelut.

Atostek Oy esittelee tilaisuudessa palveluitaan kolmen asiantuntijan voimin, joiden kanssa on mahdollisuus kahdenkeskisiin keskusteluihin.

– Tarjoamme voimaa tilaajalle, kun ICT-asiantuntijamme ovat aidosti vain ja ainoastaan tilaajan edunvalvojia kehityshankkeissa, sanoo johtava konsultti Leena Eskola Atostek Oy:sta.

Lisätietoja: Leena Eskola, Atostek Oy, puh. 03 3126 0111.

VaikuttajaForum Valtionhallinto 25. – 26.11.2014, Vanajanlinna, Hämeenlinna »