skip to Main Content

Atostek julkaisi eRA Katselimen ja eRA Lomakkeen

Atostek julkisti Sosiaali- ja terveydenhuollon atk-päivillä kaksi uutta tuotetta: eRA Katselimen ja eRA Lomakkeen. eRA Katselimen avulla vanhoja potilastietoja voidaan katsella Kelan Kanta-arkistossa. eRA Lomake taas mahdollistaa sosiaali- ja terveydenhuollon dokumenttien, kuten esimerkiksi lääkärintodistusten laatimisen selaimella.

Atostek eRA sisältää entuudestaan sähköisen lääkemääräyksen (eRA eResepti), arkistoinnin (eRA eArkisto) ja vanhojen potilastietojen siirron Kantaan (era Siirto).

– Atostek eRA on nyt kattava kokoelma erilaisia työvälineitä Kelan Kanta-arkiston keskitetyn tiedon hyödyntämiseksi valtakunnallisesti. eRA:a voi käyttää suoraan selaimella, tai palvelun voi liittää potilastietojärjestelmän osaksi. Lisäksi eRA:n rajapintojen päälle voi kehittää uusia innovatiivisia ratkaisuja, jotka nojautuvat suoraan kansallisissa palveluissa oleviin tietoihin, kertoo Miika Parvio Atostekista.

– Haluamme kehittyä Kantaan liittyvien työkalujen johtavaksi kehittäjäksi. Uskomme kysyntää olevan myös ulkomailla ja siksi haluamme myös vientimarkkinoille tuotemerkillä Recibus.

Lisätiedot:

Atostek eRA

Miika Parvio, Atostek, puh. +358 45 113 8881