skip to Main Content

Atostekin uusi toimipiste Jyväskylään – ”Haluamme panostaa työntekijöidemme yhteisöllisyyteen ja juurtumiseen”

Atostekin uusi toimipiste sijaitsee Jyväskylän Mattilanniemessä. Toimipisteen vetäjäksi on nimitetty Atostekilla jo liki 15 vuotta uraa luonut ohjelmistoarkkitehti Antti Sauvamäki.

Atostekin uuden toimipisteen ovet ovat avautuneet Jyväskylän Mattilanniemessä, toimitilat sijaitsevat tuttuun tapaan yliopiston läheisyydessä. Toimipistettä luotsaa alunperin Jyväskylästä kotoisin oleva Antti Sauvamäki.

Jyväskylän toimipisteen vetäjänä aloittaa Atostekilla jo liki 15 vuotta uraa luonut Antti Sauvamäki.

Sauvamäki tutustui Atostekiin opiskeluaikoinaan Tampereella ja on työskennellyt siitä lähtien yrityksen leivissä. Uuden toimiston myötä toteutui Sauvamäen haave paluumuutosta takaisin kotiseudulle.

– Aloitin urani Atostekilla vuonna 2009, opiskelin tuolloin tietotekniikkaa silloisessa Tampereen teknillisessä yliopistossa. Olen työskennellyt erilaisissa tehtävissä, kuten projektipäällikkönä ja tiiminvanhimpana. Tällä hetkellä kehitän Kalmarin automaatiojärjestelmän ohjelmistoja ja olen mukana rekrytoinnissa. Lisäksi vastuullani on uuden toimipisteen luotsaus Jyväskylästä käsin, hän tiivistää.

Atostekin kolmas toimipiste

Jyväskylään perustettu toimisto on Atostekin kolmas toimipiste. Aiemmin työntekijöillä oli mahdollisuus hyödyntää kevyttoimipisteen tiloja. Uusi Mattilanniemen toimisto on kauttaaltaan remontoitu ja tilaa on runsaasti. Tällä hetkellä Jyväskylässä on neljä työntekijää ja tavoitteena on kasvaa entisestään. Riveihin halutaan niin uraansa aloittelevia opiskelijoita kuin kokeneempia osaajia.

– Haluamme panostaa työntekijöidemme yhteisöllisyyteen ja juurtumiseen. Vaikka myös etänä työskentely on mahdollista, antaa toimisto mahdollisuuden luoda vankempaa yhteisöllisyyttä. Varsinkin näin koronavuosien jälkeen on kiva päästä toimistolle näkemään työkavereita ja asiakkaita, Sauvamäki kertoo.

– Sijaintina Jyväskylä on houkutteleva monipuolisen yritystarjontansa vuoksi. Tavoittelemme luonnollisesti uusia asiakkaita, ja haluamme palvella alueen yrityksiä muun muassa teollisuuden ja terveydenhuollon ohjelmistokehityksen saralla, hän jatkaa.

Yhteistyötä opiskelijoiden kanssa

Jyväskylän yliopistossa äskettäin alkanut tieto- ja ohjelmistotekniikan diplomi-insinöörikoulutus on antanut lisäpotkua opiskelijoiden rekrytointiin. Tähän mennessä on jo käynnistetty yhteistyökuvioita opiskelijoiden sekä ainejärjestöjen kanssa.

– Toimistomme sijaitsee aivan yliopiston kupeessa, kuten Tampereella ja Espoossakin. Haluamme antaa opiskelijoille hyvät eväät työelämään, ja maksamme esimerkiksi palkkaa opinnäytetyön kirjoittamisesta. Iso osa meille tulleista opiskelijoista jatkaa uraansa meillä, Sauvamäki sanoo.

Pääkuva: Kielo Office Solutions